Johan Cruyff Institute bij evenement voor de voetbalindustrie in het San Siro

Johan Cruyff Institute heeft een stand met informatie over haar programma’s op ‘Football Avenue’ dat op 8 en 9 november in het emblematische San Siro Stadium zal plaatsvinden

Tijdens de vijfde editie van het Football Avenue Business Development Forum zal de voetbalwereld wederom ingaan op de voetbalindustrie als economische motor. Het grote Italiaanse voetbalevenement wordt in het emblematische San Siro stadion gevierd, waar zowel AC Milan als Inter spelen. Het Johan Cruyff Institute heeft er een stand met informatie over haar academische programma’s in sportmanagement, sportmarketing & sponsorship, Coaching en Football Business, een specialiteit waar het zes studieprogramma’s over heeft, in het Spaans en het Engels en zowel on-campus als online.

Vorige edities van het Football Avenue Business Development Forum werden in het stadion van Juventus gevierd. Daar namen 60 organisaties aan deel, waaronder internationale en Italiaanse clubs, bonden en competities. Voor deze editie verwacht de organisatie een record te breken in het San Siro stadion, een stadion dat haar hospitality-faciliteiten geheel gerenoveerd heeft in het kader van de finale van de Champions League 2016, en waar de deelnemers volop van zullen kunnen profiteren.

FOOTBALL BUSINESS STUDEREN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *