Johan Cruyff Institute, in het centrale panel van WFS17, biedt korting aan haar alumni

Johan Cruyff Institute verhoogt de deelname aan WFS17 als Academic Partner en via deelname aan het centrale panel dat debatteert: Moet de voetbalindustrie geleid worden door oud-voetbalspelers?

Het Johan Cruyff Institute is bezig met de voorbereidingen van de deelname aan de volgende editie van de World Football Summit (WFS17), de conferentie over het internationale voetbal, die op 16 en 17 oktober in Madrid gehouden zal worden. Als Academic Partner zal het Johan Cruyff Institute met internationale voetbalspelers zitting hebben in het centrale panel, dat tijdens een ronde-tafel conferentie zal debatteren. Alumni van het Cruyff Netwerk kunnen profiteren van een speciale korting voor het evenement.

Johan Cruyff Institute zal een actueel tema ter discussie stellen waar altijd veel over te doen is: Moet de voetbal-industrie geleid worden door oud-voetballers? Hierbij kunnen we rekenen op de deelname van hoofdrolspelers uit het internationale voetbal die beide zijden van het voetbal kennen en wiens namen binnenkort bekend gemaakt zullen worden. Het debat staat gepland voor 16 oktober om 16.00 uur

Dit jaar zal de Summit gehouden worden in het Goya Theater in Madrid, waarbij de tweede editie zal kunnen rekenen op meer dan 2.000 deelnemers uit 70 landen en ongeveer 60 gastsprekers van topniveau die actuele thema’s uit de voetbalindustrie zullen behandelen.

Belastingen in het voetbal, investeringen, de digitale omgeving, sponsoring 360, internationalisering van La Liga, tv-rechten, uitzendingen en streaming video, toepassingen van virtual reality in het voetbal, de betrokkenheid van fans, Big Data en besluitvorming, cybersecurity toegepast op voetbal en hoe nieuwe consumenten toegang tot sport kunnen krijgen, zullen de belangrijkste thema’s op de conventie zijn en hoe ze de regels in deze sport veranderen.

CRUYFF ALUMNI PLATFORM EN KORTING WFS17

Ben je alumnus en wil je graag gebruik maken van de WFS17-korting en/of toegang tot het Alumni Cruyff Institute platform, dat ook voor afgestudeerden van de Johan Cruyff Colleges en Johan Cruyff Academies toegankelijk is?
Klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *