Een nieuwe blik op leidinggeven en coachen tijdens de Winterworkshop ‘Cruyffiaans Leiderschap’

Op 21 december opent het Johan Cruyff Institute Amsterdam haar deuren voor de eerste winterworkshop ‘Cruyffiaans Leiderschap’

Om het jaar mooi af te sluiten en het nieuwe jaar geïnspireerd in te gaan, organiseert het Johan Cruyff Institute op 21 december haar eerste winterworkshop: Cruyffiaans Leiderschap. De dag bestaat uit twee dagdelen met daarnaast een intervisie en een afsluitende (netwerk)borrel en zal volledig in het teken staan van managen en leidinggeven op de manier zoals Johan Cruijff dat deed: eigenwijs, nieuwsgierig, zelfbewust, verantwoordelijk en praktisch.

Tijdens de workshop ervaren de deelnemers hoe het is om geconfronteerd te worden met verschillende verantwoordelijkheden die komen kijken bij het aansturen van teams. Wat is jouw leiderschapsstijl? Hoe creëer je een optimaal team? Hoe ga je om met verschillende persoonlijkheden? Het zijn slechts een aantal onderwerpen die gedurende de dag de revue passeren met als doel een beter inzicht in hun eigen leiderschapsstijl te creëren. “Je kan anderen pas coachen, als je jezelf kan coachen,” zo zei Johan altijd.

Henk_Groener - Johan Cruyff InstituteDe workshop zal de deelnemers veel nieuwe inzichten, ervaringen en een unieke kijk in de Cruyffiaanse denkwereld geven. Bij de thema’s die behandeld worden die dag zal de individuele deelnemer centraal staan met als resultaat dat er een nieuwe blik op leidinggeven en coachen wordt ontwikkeld.

De workshop staat onder leiding van onder andere Henk Groener. Henk is de bedenker en één van de hoofddocenten van de Master in Coaching en start, na een succesvolle periode als bondscoach van de Nederlandse handbaldames, per januari 2018 als hoofdcoach van de Duitse handbaldames.

De workshop wordt gegeven op het Johan Cruyff Institute Amsterdam en duurt van 09.00-18.00 uur. De kosten zijn €249,50 per persoon, met kortingsmogelijkheden voor (ex-)topsporters, meerdere deelnemers binnen één organisatie en als je een vriend(in) meeneemt.

MELD JE AAN

Wil je graag deelnemen aan de workshop of wil je meer informatie over de dag zelf of over de kortingsmogelijkheden ontvangen? Stuur dan een mail naar nl@cruyffinstitute.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *