Bij het Johan Cruyff Institute Amsterdam organiseren we regelmatig voorlichtingsdagen voor de Master in Sport Management en de Master in Coaching en onze andere studieprogramma’s

Als speler en als coach was Johan Cruijff onnavolgbaar; hij was motiverend, intuïtief, pragmatisch, optimistisch, sociaal, nieuwsgierig… Johan Cruijff was niet alleen de oprichter van het Johan Cruyff Institute, maar hij was – en is – ook onze inspirator. Tijdens de Cruyff Master Dagen ontdek je hoe we de levenshouding waar Johan voor stond, in ons onderwijs inzetten. Door een unieke ‘Cruyffiaanse aanpak‘ dagen wij in onze opleidingen de studenten uit om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Je ontwikkelt waardevolle en persoonlijke vaardigheden die je direct kunt toepassen. De passie voor sport die onze studenten en docenten kenmerkt, speelt daarbij de verbindende factor; onze programma’s zijn 100% sport-gericht.

Tijdens de voorlichtingsavond geven docenten meer informatie over het programma, delen zij hun eigen ervaringen met de geïnteresseerden en geven zij een inleiding in onze speciale manier van lesgeven. Een unieke kans om een idee te krijgen wat studeren aan het Johan Cruyff Institute inhoudt. Wij raden je aan om vanaf het begin aanwezig te zijn, zodat je niets mist. De bijeenkomsten vinden plaats in het klaslokaal van het Johan Cruyff Institute in Amsterdam (Laan der Hesperiden 118), gelegen naast het Olympisch Stadion van Amsterdam (zie: locaties).

Maak kennis met onze ‘Cruyffiaanse aanpak’. De eerstvolgende data zijn:
– Master in Coaching (Nederlandse editie): donderdag 26 oktober en dinsdag 19 december. Beiden van 18.30-20.00 uur
– Master in Sport Management: nog geen komende data bekend
– Module Sport & Facility/Event Management: nog geen komende data bekend
– Sponsorship 360 for a Changing World: nog geen komende data bekend

Maak kennis met ons team en onze aanpak! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar
nl@cruyffinstitute.org

Wij kijken uit naar je komst!

Gerelateerde studieprogramma’s

Indien je niet aanwezig kunt zijn bij de voorlichting, informeer dan vrijblijvend naar onze programma’s:

Voorlichtingsdag-Open-Day-Open-Dag-Johan-Cruyff-Institute-Amsterdam