Samenwerkingsovereenkomst tussen Johan Cruyff Institute en sportclub Pinheiros (Brazilië)

De overeenkomst biedt voordelen voor de meer dan 38.000 leden van de grootste sportclub van Zuid-Amerika en voor de studenten van het Johan Cruyff Institute dankzij stagemogelijkheden en toegang tot case studies

Johan Cruyff Institute en Esporte Clube Pinheiros, de grootste sportclub van Zuid-Amerika, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend die beide instellingen ten goede zal komen. De ondertekening van de overeenkomst vond plaats tijdens de viering van het Latijns-Amerikaanse Sport Business Congres, één van de belangrijkste evenementen voor de Latijns-Amerikaanse sportindustrie, dat dit jaar voor het eerst gehouden werd in de Braziliaanse stad Sao Paulo op 6 en 7 november

Roberto Cappellano, president van Esporte Clube Pinheiros, en Davis Tenorio, internationaal vertegenwoordiger van het Johan Cruyff Institute in Brazilië, ontmoetten elkaar in Sao Paulo om de overeenkomst te ondertekenen. De overeenkomst geeft de meer dan 38.000 leden van de Braziliaanse club toegang tot kortingen tussen de 10% en 30% op studieprogramma’s in Sport Management, Sport Marketing, Football Business and Coaching.

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen Johan Cruyff Institute en sportclub Pinheiros

Het Johan Cruyff Institute zal op haar beurt gaan profiteren van de samenwerking dankzij de inzet van professionals van de sportclub bij presentaties en in cursussen die in Brazilië zullen worden georganiseerd. Daarnaast zal de samenwerking de studenten stagemogelijkheden opleveren. Ook zullen zij inzicht krijgen in het bestuur van de organisatie via case studies. Pinheiros is een organisatie die een rijke traditie kent en een voorbeeldfunctie heeft voor professionele sportcompetitie en sociale -, culturele – en maatschappelijke activiteiten in Sao Paulo. De club werd opgericht in 1899 en heeft momenteel meer dan 38.000 leden (sporters en clubleden samen), en biedt 170.000m2 aan sportfaciliteiten. De beste sportprestaties behaalde de club bij de Pan American Games, waar het in totaal 24 medailles gewonnen heeft.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s, zoals:

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *