Bij het Johan Cruyff Institute Amsterdam organiseren we voorlichtingsbijeenkomsten over de Master in Sport Management, de Master in Coaching en onze andere studieprogramma’s

Als speler en als coach was Johan Cruijff onnavolgbaar; hij was motiverend, intuïtief, pragmatisch, optimistisch, sociaal, nieuwsgierig… Johan Cruijff was niet alleen de oprichter van het Johan Cruyff Institute, maar hij was – en is – ook onze inspirator.

Tijdens onze voorlichtingsbijeenkomsten ontdek je hoe we de levenshouding waar Johan voor stond, in ons onderwijs inzetten. Door een unieke ‘Cruyffiaanse aanpak‘ dagen wij in onze opleidingen de studenten uit om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Je ontwikkelt waardevolle, persoonlijke vaardigheden die je direct kunt toepassen. De passie voor sport die onze studenten en docenten kenmerkt, speelt daarbij de verbindende factor; onze programma’s zijn 100% sport-gericht.

Tijdens de bijeenkomst geven docenten meer informatie over het programma, delen zij hun eigen ervaringen met de geïnteresseerden en geven zij een inleiding in onze speciale manier van lesgeven. Een unieke kans om een idee te krijgen wat studeren aan het Johan Cruyff Institute Amsterdam inhoudt.

Wij raden je aan om vanaf het begin aanwezig te zijn, zodat je niets mist. De bijeenkomsten vinden plaats in het klaslokaal van het Johan Cruyff Institute in Amsterdam (Laan der Hesperiden 118), gelegen naast het Olympisch Stadion van Amsterdam (zie: locaties).

De data waarop we voorlichtingsbijeenkomsten organiseren zijn:
– Master in Coaching: donderdag 21 juni van 18.30-20.00 uur.
Master in Sport Management: november 2018 (exacte datum nader te bepalen)

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar nl@cruyffinstitute.org
Wij kijken uit naar je komst!

GERELATEERDE STUDIEPROGRAMMA’S

Indien je niet aanwezig kunt zijn bij de voorlichting, informeer dan vrijblijvend naar onze programma’s:

Voorlichtingsdag-Open-Day-Open-Dag-Johan-Cruyff-Institute-Amsterdam