Bij het Johan Cruyff Institute in Amsterdam organiseren we voorlichtingsbijeenkomsten over de Master in Sport Management, de Master in Coaching en onze andere studieprogramma’s

De bijeenkomsten vinden plaats in het klaslokaal van het Johan Cruyff Institute in Amsterdam (Laan der Hesperiden 118), gelegen naast het Olympisch Stadion van Amsterdam (zie: locaties). Wij raden je aan om vanaf het begin aanwezig te zijn, zodat je niets mist.

Information Session Programs - Johan Cruyff Institute Amsterdam

Onze voorlichtingsbijeenkomsten worden gehouden op:

Master in Coaching

  • Datum: Donderdag 4 maart 2021 – 18.30-19.30 uur
  • Taal: Nederlands (digitale sessie)

Module Sport & Facility/Event Management

  • Datum: Nader te bepalen
  • Taal: Nederlands

Master in Sport Management

  • Datum: Donderdag 22 april 2021 – 19.00-20.00 uur
  • Taal: Engels

 

Wil je ervaren hoe het is om student te zijn van de Master in Sport Management aan het Johan Cruyff Institute? Meld je dan aan voor onze Master Taster! Tijdens dit voorproefje krijg je de mogelijkheid om real-life kennis te maken met onze Cruyffiaanse onderwijsmethode, de studenten en docenten en het Institute. Je bent welkom om een ochtend- of avondklas naar keuze bij te wonen en je wordt begeleid door onze programmamanager en een student. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan de docenten, de studenten en het begeleidingsteam.

Voorwaarden:
1 gaststudent per les en exacte dag/les in overleg met de programmamanager.
Alleen voor geïnteresseerden die al een informatiesessie hebben bijgewoond en de intentie hebben om zich in te schrijven.

Aanmelden

Meld je nu aan en je ontvangt t.z.t. een e-mail met bevestiging van de datum en tijdstip van de bijeenkomst. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar nl@cruyffinstitute.org. Wij kijken uit naar je komst!