Awards voor de beste voetbal start-ups tijdens World Football Summit 2017

StartCup is een nieuw initiatief van de World Football Summit 2017 als erkenning voor innovatie en ondernemerschap in voetbal

StartCup – een initiatief om innovatie en ondernemerschap in voetbal te erkennen – zal één van de nieuwe onderdelen zijn tijdens de tweede editie van de World Football Summit, dat op 16 en 17 oktober in het Goya Theater in Madrid zal plaatsvinden. StartCup wil daarmee de ontmoeting stimuleren tussen ondernemers, beleggers, klanten en pers in een ideale zakelijke omgeving waar bedrijven de toekomst van de sector bepalen.

De World Football Summit zal de zeven beste startups kiezen, die daar een elevator pitch houden waarbij ze hun business project presenteren aan de aanwezigen van het congres in Room 2 van het congres.

Alle bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan de competitie moeten aan een aantal basisvereisten voldoen: het moeten innovatieve projecten zijn die een aantoonbare ontwikkeling doormaken met concrete doelstellingen, hun eerste financiering rond hebben en kunnen rekenen op een toegewijd team. En ten slotte moeten ze het potentieel hebben voor internationale implementatie.

De uitnodiging om deel te nemen is gericht aan ondernemers die verbonden zijn aan voetbal en technologie op de volgende gebieden: gezondheid, sportprestaties, teammanagement, apparaten, beheer en verbetering van faciliteiten, uitrusting, e-gaming, marketing, software en applicaties, wearables, veiligheid, training en vrije tijd. De registratieperiode sluit op 10 september.

Het Johan Cruyff Institute, als academische partner van het evenement, biedt haar alumni een speciale korting bij deelname via het Alumni Cruyff Institute platform.

Degenen die geïnteresseerd zijn in het indienen van een startup project kunnen zich hier registreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *