Deborah Gravenstijn start met een Master dankzij Unilever

Op woensdag 16 september 2015 start voormalig Nederlands top judoka Deborah Gravenstijn met de Master in Sports Management aan het Johan Cruyff Institute. Deborah heeft van Unilever een studiebeurs gekregen om deze Master-opleiding aan het Johan Cruyff Institute te kunnen volgen. Hiermee helpt Unilever de missie van Johan Cruijff te realiseren, dat topsporters ook na hun sportcarrière een bijdrage kunnen leveren aan de sportsector.

Unilever is trotse partner van het Johan Cruyff Institute dat (ex)topsporters met een op maat gemaakt programma helpt om iedere dag weer het maximale uit zichzelf te kunnen halen. Door deze sporters te helpen gelooft Unilever dat zij beter in staat zijn om zowel op dit moment als in de toekomst op hoog niveau te kunnen presteren. Dit is de reden dat Unilever aankomend studiejaar Deborah Gravenstijn een studiebeurs heeft aangereikt.

Deborah Gravenstijn is een voormalig Nederlands top judoka. In 1992 zet ze zichzelf op de internationale kaart door de winst te pakken op het Europese Juniorenkampioenschap in de klasse tot 61 kg. Zo kent haar carrière veel hoogtepunten met onder meer de drie bronzen medailles op de EK’s van 1998, 1999 en 2000 in de klasse tot 57 kg. In de jaren die volgden wint ze in 2001, tweemaal zilver in de klasse tot 52 kg: op het EK in Parijs en op het WK in München en tijdens de Olympische zomerspelen 2004 in Athene veroverde ze een bronzen medaille en bij de Olympische zomerspelen van 2008 in Peking won Deborah zilver in de klasse -57. In augustus 2009 kondigde ze aan te stoppen judoën.

Wij wensen Deborah veel succes met haar studie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *