Football Industry Insights, nieuw studieprogramma van het Johan Cruyff Institute in 2018

Johan Cruyff Institute lanceert een reeks gespecialiseerde seminars over de voetbal-industrie: 6 intensieve dagen in Barcelona met internationale experts uit de sector

Johan Cruyff Institute lanceert in 2018 een nieuw studieprogramma. Football Industry Insights is een reeks seminars over de voetbal-industrie met professionals uit de voetbalsector, die een week duurt en onderdeel is van de Master in Football Business in partnership with FC Barcelona. De seminars worden in het Engels gegeven en zullen plaatsvinden bij het Johan Cruyff Institute Barcelona en FC Barcelona.

De voetbalwereld is een markt waar wereldwijd veel geld in omgaat. Het management ervan is zeer specifiek door de uiteenlopende interesse op verschillende niveaus, en bij de dagelijkse besluitvorming en de strategische planning moet rekening gehouden worden met alle stakeholders.

Johan Cruyff Institute heeft een internationale groep van experts bij elkaar gebracht om tijdens dit innovatieve seminar in te gaan op actuele en interessante managementonderwerpen zoals clubmanagement, fan engagement, video game-industrie, performance analyse, transfer van spelers en football merchandising.

Football Industry Insights, new Johan Cruyff Institute program in 2018

Het doel van Football Industry Insights is de deelnemers grondige kennis te bieden van de verscheidene aspecten van management in football business en hoe dit door verschillende omstandigheden wordt beïnvloed. Het seminar vindt plaats van 11-16 juni 2018. Na het seminar zijn studenten in staat in te spelen op ontwikkelingen in de industrie, dankzij nieuwe kennis door ervaren professionals over de actuele gang van zaken in de sector.

Bezoek de website over het studieprogramma voor meer informatie en inschrijven: Football Industry Insights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *