iSport Forum, een kans je startup te lanceren

Het Johan Cruyff Institute is sponsor en lid van de jury van het iSport Forum, het eerste internationale beleggingsforum van de sport-industrie dat ondernemersinitiatieven bevordert en een prijs toekent van 100.000 euro voor de beste startup

Als je een innovatief idee hebt en een business plan voor je eigen bedrijf in de sport-industrie, dan is dit jouw moment. Het Johan Cruyff Institute neemt actief deel aan iSport Forum 2016, het eerste internationale beleggingsforum voor de sport-industrie, dat op 17 maart gehouden zal worden in het auditorium van het Nationaal Instituut voor Lichamelijke Opvoeding van Catalonië (INEFC) in Barcelona.

Irsan Widarto, docent innovatie en ondernemerschap van het Johan Cruyff Institute, maakt deel uit van de jury en het Johan Cruyff Institute zal een beurs toekennen voor het studieprogramma Postgraduate Diploma in Sports Marketing Online, ter waarde van € 4.375.

Het belangrijkste doel van dit evenement is om ondernemersinitiatieven te bevorderen, binnenlandse – en internationale investeringen en handelstransacties te stimuleren, en ook innovatieve, nieuwe projecten in de sport-industrie te starten. Startups kunnen worden ingediend tot en met 26 februari. De top vijf van internationale initiatieven zal hun projecten verdedigen op 17 maart a.s. waarna de jury van het Forum, een groep van top-experts, het beste project zal kiezen, dat bekroond wordt met een prijs van 100.000 euro.

De selectie van startups geschiedt op basis van de criteria voor innovatie en transformatie, leefbaarheid, sociale impact, de ervaring en houding van het managementteam en de communicatiemogelijkheden. De toepassingsgebieden van startups zijn: technologie, mobiele apps, IoT (Internet of Things), dienstverlening, producten, logistiek, reclame, sociale media, slimme apparatuur, slimme steden (smart cities), marketing, duurzaamheid, ontwerp, big data, wearables, intelligente stoffen, voeding, gezondheid of elk ander business-project dat gerelateerd is aan – of van toepassing is op de sport-industrie.

Geïnteresseerde startups kunnen hun project insturen via dit formulier: https://isportforum.files.wordpress.com/2015/10/startups-termsconditions-def.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *