Johan Cruyff Institute aanwezig op Nationale Sport Vakbeurs

Henk Groener, voormalig bondscoach van de handbaldames en docent van de Master in Coaching, en Henk Verschuur, manager van het Johan Cruyff Institute Amsterdam, zullen eind november op het podium plaatsnemen om een interactieve lezing te geven over de visie van Johan Cruijff over het besturen van sportorganisaties

Op woensdag 30 november zal het Johan Cruyff Institute aanwezig zijn op de Nationale Sport Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze beurs is een combinatie van vier beurzen in één: de Nationale Voetbal Vakbeurs, de Nationale Hockey Vakbeurs, de Nationale Tennis Vakbeurs en de Nationale Korfbal Vakbeurs.

Zo’n 8.000 bezoekers – voorzitters, bestuurders, penningmeesters, trainers, ambtenaren en vrijwilligers uit de sportindustrie – komen er in één dag in contact met leveranciers voor sportverenigingen, bijvoorbeeld voor kunstgras, en leveranciers voor team wear, horeca, medisch en sponsorsystemen.

De Nationale Sport Vakbeurs is niet alleen een platform om leveranciers met bestuurders en verenigingsvrijwilligers samen te brengen. Er wordt ook voor genoeg amusement gezorgd. In de afgelopen jaren werden diverse fora georganiseerd met bekende voetballers, trainers en personalities, zoals onder andere Andy van der Meijde, Wilfred Genee, Jan van Halst, Regie Blinker en Jan Wouters en zijn er diverse seminars gehouden met o.a. de KNVB en de Belastingdienst.

Het Johan Cruyff Institute Amsterdam zal tijdens deze editie de hele dag aanwezig zijn met een stand en Henk Groener en Henk Verschuur van het Johan Cruyff Institute zullen twee keer op het podium plaatsnemen voor een interactieve lezing over de visie van Johan Cruijff over het besturen van sportorganisaties. De lezingen zijn om 12.00 uur en om 19.00 uur.

MEER INFORMATIE

  • Over de Nationale Sportvakbeurs: klik hier
  • Over de opleidingen van het Johan Cruyff Institute: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *