Johan Cruyff Institute, academisch partner van de Nationale Sport Expo

Het Johan Cruyff Institute zal in de Amsterdam ArenA aanwezig zijn met een stand en een workshop van Henk Groener, docent van de Master in Coaching en bondscoach van de Duitse handbaldames

Het Johan Cruyff Institute zal aanwezig zijn op de eerste editie van de National Sport Expo in Amsterdam. Het evenement zal plaatsvinden op 15 en 16 mei in de Amsterdam ArenA, het Ajax-stadion dat vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019 de Johan Cruijff ArenA zal gaan heten.

Als academisch partner van het evenement zal het Johan Cruyff Institute een beursstand hebben op de sportexpo om de bezoekers te informeren over alle programma’s op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, football business en coaching. Alle aanwezigen krijgen ook de kans om op woensdag 16 mei een workshop bij te wonen van Henk Groener. Henk is één van de hoofddocenten van de Master in Coaching aan het Johan Cruyff Institute Amsterdam en de huidige bondscoach van de Duitse handbaldames.

Tijdens de workshop, die gegeven wordt van 13.00-14.00 uur in de persruimte, zal de oefenmeester dieper ingaan op het coachen van een team met de centrale vraag: Hoe bouw je een succesvol team? “In mijn ogen is een goede coach iemand die de eigen kwaliteiten inzet om degene die hij coacht persoonlijke doelen te laten bereiken. Ik daag daarom de studenten en mijn team continu uit om de uitroeptekens in hun leven te vervangen door vraagtekens en deze vragen vervolgens opnieuw te gaan beantwoorden. Ook wil ik de verantwoordelijkheid voor hun ontwikkeling en prestaties daar leggen waar die thuishoort, bij henzelf,” aldus Henk.

Studenten, alumni en staf van het Johan Cruyff Institute hebben toegang tot het evenement met interessante kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *