Johan Cruyff Institute deelt zijn expertise tijdens het ‘Report on Sport Opportunities in Spain’

Mariël Koerhuis, general manager van het Johan Cruyff Institute, levert een bijdrage aan het ‘Report on Sport Opportunities in Spain‘, geïnitieerd door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, ten voordele van Nederlandse ondernemers in de sportbranche

De algemeen directeur van het Johan Cruyff Institute, Mariël Koerhuis, zal één van de deskundige stemmen zijn tijdens de webinar ‘Report on Sport Opportunities in Spain’, georganiseerd door de Rijksdient voor Ondernemend Nederland, dat plaatsvindt op 25 november van 15.00-16.00 uur. De sessie is gericht op Nederlandse ondernemers in de sportbranche en komt voort uit een rapport verricht door Orange Sports Forum, een platform voor de promotie van bedrijven, organisaties en instellingen in het Nederlandse sportecosysteem.

Mariël Koerhuis levert een bijdrage door haar professionele ervaring met zakendoen in Spanje en in het management van Johan Cruyff Institute, het academische gedachtegoed van Johan Cruijf, te delen.  Tevens gaat ze in op het belang van sport in Spanje in combinatie met educatie. “Het is een genoegen om deel te nemen aan deze webinar en mijn visie op onze branche zoals ze vanuit dit land wordt beheerd, te delen. Ik hoop dat het voor Nederlandse sportbelanghebbenden interessant zal zijn om het sportecosysteem in Spanje beter te leren kennen en het potentieel ervan te ontdekken als springplank voor groei naar andere delen van de wereld”, zegt Mariël.

Het Johan Cruyff Institute werkt nauw samen met een netwerk van meer dan 300 sleutelbedrijven in de sportsector en is aanwezig op de belangrijkste sportmanagementconferenties op het internationale toneel. De sessie over het ‘Report on Sport Opportunities in Spain‘ wordt gemodereerd door Jules van Son, adviseur Sport & International Business van het RVO. Tevens zullen Rick van Sleegers, Projectmanager van Orange Sports Forum, en Lotte Engels, directeur NBSO, Netherlands Business Support Office Barcelona, als sprekers deelnemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *