Johan Cruyff Institute en Qompas tekenen samenwerkingsovereenkomst

Qompas is onderdeel geworden van een select gezelschap partners van het Johan Cruyff Institute door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van talentontwikkeling

Qompas en het Johan Cruyff Institute hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om elkaar op academisch vlak te versterken. De overeenkomst biedt speciale voordelen voor de medewerkers van de loopbaanspecialist, die interessante kortingen ontvangen tot 20% op de academische programma’s, en een Cruyffiaanse teamtraining, met als doel om de ontwikkeling van hun professionele carrière te bevorderen.

Qompas zal komend jaar studenten van het Johan Cruyff Institute ondersteunen met soft skills, zoals sollicitatietrainingen en cv- en LinkedInchecks. Ook kunnen studenten en alumni het hele jaar door een beroep doen op de talentcoaches van Qompas, bijvoorbeeld door vragen te stellen over het oriëntatieproces op de arbeidsmarkt, het schrijven van een goede motivatiebrief of hoe je je voorbereidt op een assessment.

Qompas is specialist op het gebied van studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanbegeleiding en is tevens gespecialiseerd op het gebied van Campus Recruitment met diverse mogelijkheden voor event promotie, event staffing, talent pooling, recruitmentservices en diensten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Qompas beschikt over een kandidatenbestand met 200.000 scholieren, 150.000 studenten, 125.000 starters en 50.000 young professionals.

Lars Noordman, teamlead campusrecruitment van Qompas, is verheugd met de samenwerking: “Eén van de redenen dat we blij zijn met deze samenwerking is dat we veel kunnen leren van de topsport. Onze kennis en expertise sluiten mooi op elkaar aan, want beide organisaties zetten zich in voor talentontwikkeling.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *