Johan Cruyff Institute en VVV-Venlo tekenen officieel partnership

Johan Cruyff Institute en VVV-Venlo tekenen een partnerschap en stellen het aanbod van academische programma’s van het Institute beschikbaar voor alle medewerkers en spelers van de voetbalclub

VVV-Venlo en het Johan Cruyff Institute hebben een wederzijdse samenwerking geactiveerd na het ondertekenen van een officieel partnerschap op 12 november jl. Door de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst krijgen de medewerkers en spelers van VVV-Venlo een aanzienlijke korting op alle academische programma’s die door het Johan Cruyff Institute worden aangeboden op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, football business en coaching. Daarnaast zullen beide partijen samenwerken op het gebied van onder andere stages, vacatures en case studies.

VVV-Venlo is de betaald voetbalorganisatie van Noord- en Midden-Limburg. Het eerste elftal speelt alweer drie seizoenen op rij in de Eredivisie. Bekende voetballers die in het verleden voor VVV-Venlo hebben gespeeld zijn o.a. John de Wolf, Willem Janssen, Dick Advocaat, Tijjani Babangida, Gerald Sibon, Keisuke Honda en Steven Berghuis. Van 2010 tot en met 2012 had de club ook een vrouwenelftal waar internationals Daniëlle van de Donk en Lieke Martens voor speelden.

Roger Bongaerts ontvangt zijn diploma van docente Karen Ephraim

Roger Bongaerts, hoofd jeugdopleiding, studeerde kort geleden de Master in Coaching aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam en gelooft dat “het partnership de volgende stap in de ontwikkeling van onze opleiding en onze club is. Door meer diepgang, bewustwording en verantwoordelijkheid te creëren bij onze coaches en spelers met betrekking tot hun eigen leerproces kunnen we als opleiding onderscheidend blijven. De Master in Coaching heeft mij enorm geholpen bij mijn eigen ontwikkeling. Hierdoor kan ik mijn kwaliteiten nog beter benutten. Het doel is om dit club-breed in te zetten. We zien uit naar de samenwerking.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *