Johan Cruyff Institute, sponsor van de Clubs & Brands Breakfast bij Soccerex

Johan Cruyff Institute zal deelnemen aan de Soccerex Global Convention als sponsor van de ‘Clubs & Brands breakfast’ en een gezamenlijke stand met Cruyff Football

Van 4 tot 6 september zal de internationale voetbalindustrie elkaar opnieuw treffen in Manchester voor de Soccerex Global Convention 2017. Tijdens het grootste internationale evenement van de voetbalindustrie zal het Johan Cruyff Institute deelnemen aan het Clubs & Brands Breakfast, een netwerk-gelegenheid voor de meest invloedrijke vertegenwoordigers van de ‘koning der sporten’.

Daarnaast zal het Johan Cruyff Institute een stand hebben in de exposantenruimte met informatie over de Master- en Postdoctorale studieprogramma’s in sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, coaching en football business. De stand zal gedeeld worden met Cruyff Football, een ander initiatief van ‘The World of Johan Cruyff‘.

Cruyff Football zal aan Soccerex 2017 deelnemen met de ‘Total Football’-visie van Johan Cruijff, die een revolutie in de wereld van het voetbal teweegbracht en waaruit zijn eigen school is voortgekomen. Wim Jonk, CEO Cruyff Football, en Ruben Jongkind, directeur talentontwikkeling, zullen twee presentaties verzorgen, één over de filosofie van het spel en één over coaching en ontwikkeling.

Soccerex brengt al meer dan 20 jaar de belangrijkste belangengroepen uit het voetbal samen. In 2017 zal het congres meer dan 170 exposanten, 3.000 afgevaardigden, 450 internationale clubs en 220 journalisten samenbrengen in een wereldwijd evenement waar 80 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *