Meer dan 2000 deelnemers volgen cursus met Richard Denton en Pep Guardiola

Meer dan 2000 deelnemers hebben zich aangemeld voor de eerste twee edities van de gratis online cursus over sportsponsoring van het Johan Cruyff Institute en GlobalSportsJobs, die open blijft staan voor deelname tot december

De gratis, Engelstalige online cursus over sportsponsoring van het Johan Cruyff Institute, die we samen met de Universidad Autónoma de Barcelona organiseren, en samen met GlobalSportsJobs aanbieden, heeft de 2000 aanmeldingen al overschreden na de eerste twee edities. De belangstelling voor het leren van de basisprincipes van deze marketingtechniek komt van overal ter wereld: Europa (waar 44% van de studenten vandaan komt), Azië (18%), Noord-Amerika (18%), Afrika (8,5%), India (6,2%) en Oceanië (2%).

De inhoud wordt verzorgd door Richard Denton, docent Johan Cruyff Institute en sportmarketing-adviseur met 20 jaar ervaring in de sector, en coach Pep Guardiola, en heeft vooral de aandacht getrokken van veel hoger opgeleiden (41% is afgestudeerd) die full-time werken. De hele cursus is als ‘goed’ beoordeeld door de cursisten, maar de vakdidactiek en de kwaliteit van de gepresenteerde inhoud springen eruit, aldus de studenten.

De cursus wordt aangeboden door het Johan Cruyff Institute, in samenwerking met GlobalSportsJobs, om de toegang tot de opleidingen te vergemakkelijken en om bij te dragen aan de verdere professionalisering van de sportsector. De cursus zal beschikbaar blijven tot eind december en bestaat uit opeenvolgende edities die vijf weken duren.

Het doel van de cursus is dat de student zich verdiept in de wereld van de sportsponsoring en de basiskennis vergaart om vervolgens een bestaand project te ontwikkelen: de activering van sponsoring van een ‘Cruyff Court’ van de Cruyff Foundation. Het beste activeringplan zal worden bekendgemaakt in januari 2017 en zal worden beloond met een studiebeurs om een online Postgraduate Diploma te studeren aan het Johan Cruyff Institute.

Registratie & meer informatie, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *