Welkom bij Alumni Cruyff Institute

Het Johan Cruyff Institute lanceert binnenkort het Alumni platform, een plaats voor het hele Cruyff alumni netwerk, waar inmiddels 7000 mensen over de hele wereld hebben gestudeerd

Het Johan Cruyff Institute zal binnenkort Alumni Cruyff Institute lanceren, een unieke en gemakkelijk toegangbaar platform met hulpbronnen voor het hele netwerk. Het is een ontmoetingsplek voor alle alumni, een gemeenschap van meer dan 7.000 mensen die hetzelfde pad hebben bewandeld; ze hebben een opleiding gevolgd om zichzelf te wijden aan de sport via de merkwaarden en filosofie van het Johan Cruyff Institute, Johan Cruyff Academy en/of Johan Cruyff College.

We weten allemaal dat leren en zelfontwikkeling niet stopt na een studie. Johan Cruijff zei altijd dat alumni onderling contact moeten blijven houden om elkaar te helpen, in het belang van de professionalisering van de sportsector en de maatschappij. Dat is waarom we het Cruyff Alumni platform hebben gemaakt. Het platform biedt meedere manieren om verbonden te blijven met de community van het Cruyff netwerk.

Alumni Cruyff Institute biedt de mogelijkheid om niet alleen contact op te nemen met oud-klasgenoten, maar ook om nieuwe contacten te leggen binnen het netwerk als geheel, wat kan bijdragen aan nieuwe ervaringen en initatieven, zodat iedereen de kans heeft te blijven groeien binnen de eigen professie.

Welkom bij Alumni Cruyff Institute - Johan Cruyff Institute

Het platform is zo ontworpen dat iedereen gemakkelijk over de verschillende gebieden kan surfen, om gebruik te maken van een aanbod dat inspeelt op de specifieke behoeften van alumni. In de sectie Leren tref je de middelen aan om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector, kun je deelnemen aan onze webinars en heb je toegang tot de vooraf opgenomen academische sessies, evenals vele andere hulpmiddelen.

Bij de uitvoering van een professie zijn contacten net zo belangrijk als vrienden voor het leven. De sectie op het Alumni Cruyff Institute platform die Netwerken heet, biedt de mogelijkheid om contact te houden, ideëen uit te wisselen, ervaringen te delen en positieve synergieën te creëren ten voordele van allen. Degenen in dezelfde ‘League‘ kunnen lid worden van een Cruyff Alumni Club, waar alle alumni, georganiseerd per school, hun academische – en vrijetijds-posts kunnen plaatsen.

Op een later moment zal Alumni Cruyff Institute ook loopbaanbegeleiding bieden via Career Services (vacatures en stages). En binnenkort zal ook de Cruyff Alumni Shop online gaan, waar je de officiële kleding van het Johan Cruyff Institute kunt aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *