Innovatie en strategie: Aland Becerra en Paola Ricchiuti triomferen in MOOC Sportsponsoring 2023

Johan Cruyff Institute en de Universitat Autònoma de Barcelona, de academische partner met wie we de University Master’s Degree in Sports Management aanbieden, zowel face-to-face als online, bieden elk jaar een Sport Sponsorship MOOC

In de online en gratis cursus presenteren deelnemers een activatieplan voor een Cruyff Court van de Cruyff Foundation. Degenen die de beste projecten indienen, winnen een studiebeurs voor de Postgraduate Degree in Sport Marketing and Sponsorship Online aan Johan Cruyff Institute. In de editie 2023 besloot de jury de projecten van Aland Becerra en Paola Ricchiuti te belonen.

Aland Becerra: transformatie van de positionering van Pedialyte Max 60

Aland Becerra Triumph in the 2023 Sports Sponsorship MOOC.Aland Becerra presenteerde een gedurfd plan voor Pedialyte Max 60, een merk dat op zoek is naar uitbreiding en consolidatie in nieuwe markten. Zijn project viel op door de gedetailleerde beschrijving van het merk en de context, waarbij heldere en disruptieve strategieën werden geschetst om nieuwe successen in de sport te bereiken. Het voorstel van Aland toont de praktische toepassing van cursusconcepten, waarbij specifieke actielijnen en KPI’s worden vastgesteld om het succes van het initiatief te kunnen beoordelen.

Paola Ricchiuti: Kings League als een nieuwe horizon voor Cruyff Courts

Paola Ricchiuti Triumph in the 2023 Sports Sponsorship MOOC.

Op haar beurt presenteerde Paola Ricchiuti een innovatieve benadering van hoe Cruyff Courts kunnen profiteren van kansen via opkomende evenementen zoals de Kings League. Haar diepgaande en gedetailleerde analyse van de Kings League, Queens League en Prince League ging in op het onbenutte potentieel van deze samenwerkingen. Paola stelde drie activeringstrajecten voor die de doelstellingen van de Cruyff Foundation in lijn brengen met die van het merk, en bood zo een nieuw perspectief op de voetbalconsumptie van het grote publiek. “Als jonge vrouw, voetballer en gepassioneerde sportliefhebber, is deze beurs een geweldige kans voor mij om mijn ervaring binnen de branche verder uit te breiden”, zegt Paola, waarna zij vervolgt: “Ook voor mij is dit een nieuwe stap om de industrie te transformeren en beter te maken. En om daarmee te beginnen, kan ik geen betere manier bedenken, dan aan één van de meest prestigieuze instituten voor sportspecialisatie te gaan studeren.

“Als jonge vrouw, voetballer en gepassioneerde sportliefhebber, is deze beurs een geweldige kans voor mij om mijn ervaring binnen de branche verder uit te breiden” – Paola Ricchiuti

De jury, onder de indruk van de kwaliteit en diepgang van deze projecten, heeft Aland en Paola unaniem gekozen tot winnaars van de Sportsponsoring MOOC 2023. Als beloning voor hun uitmuntende werk zullen beiden een studiebeurs ontvangen om het Postgraduate Degree in Sport Marketing and Sponsorship Online te studeren, aangeboden door Johan Cruyff Institute. Deze kans vertegenwoordigt is niet alleen een erkenning van hun prestatie en toewijding, maar zal hen ook voorzien van geavanceerde tools om de sportwereld te blijven beïnvloeden.

Fast Track Program for

International Sport Management

Het Fast Track Program for International Sport Management in Amsterdam biedt een dynamische mix van face-to-face en online leerervaringen met veel flexibiliteit. Via een compleet en efficiënt programma ontwikkel jij jezelf tot een veelzijdige sportmanagement professional, uitgerust met de juiste visie en vaardigheden om te presteren in een sportindustrie die continu in ontwikkeling is.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *