Mariël Koerhuis, uitgeroepen tot beste Nederlandse manager in Spanje

Mariël Koerhuis ontvangt de prijs van de ‘Dutch Business Club’, ondersteund door de Nederlandse ambassade in Spanje, voor haar geweldige inzet als algemeen manager van Johan Cruyff Institute

Mariël Koerhuis, algemeen manager van Johan Cruyff Institute, is onderscheiden als ‘beste Nederlandse manager van het jaar’ door de Dutch Business Club, een non-profitorganisatie die zich richt op ondernemerschap en prestaties van Nederlandse zakenmensen in Spanje en het netwerken in de community bevordert. De prijs, ondersteund door de Nederlandse ambassade in Spanje en ge-audit door het bedrijf Ernst & Young, werd uitgereikt tijdens de National Business Meeting op 20 oktober in Madrid.

Mariël Koerhuis ontving de prijs van de Nederlandse ambassadeur in Spanje, Mr. Roel Nieuwenkamp.

Mariël Koerhuis werd erkend voor haar geweldige werk aan het roer van het Johan Cruyff Institute, het bedrijf dat de academische legacy van Johan Cruijff wereldwijd vertegenwoordigt en wiens missie het is om de sportindustrie verder te professionaliseren door middel van onderwijs en talentontwikkeling. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector werd Mariël door de jury geroemd om haar leiderschapsstijl, haar persoonlijkheid en haar intrinsieke motivatie voor de missie van het bedrijf, aspecten die niet onopgemerkt bleven in haar dankwoord. “Ik ben erg dankbaar en trots om deze erkenning te krijgen voor mijn carrière als Nederlandse manager in Spanje. Ik draag het op aan onze oprichter, Johan Cruijff, die mij de kans heeft gegeven, en aan mijn team, dat mij begeleidt op deze weg”, zei Mariël.

De criteria die de jury van de Dutch Business Club, bestaande uit de voorzitters van de Nederlandse businessclubs in Spanje, in aanmerking neemt bij de beoordeling van aanvragen, beslaan de kwaliteit van het businessplan, de mate van innovatie van de aangeboden diensten, de zorg en omgang met het team van de organisatie, de mate van duurzaamheid van het bedrijf en bijzondere vaardigheden van de ondernemers bij de vervulling van hun professionele werk.

De prijs is het resultaat van een lang proces dat in verschillende fasen wordt uitgevoerd en bestaat uit de evaluatie van de gepresenteerde documentatie (strategisch plan, economische rapporten en evaluatieoefeningen in leiderschapsstijl), twee interviews met juryleden, deelname aan een online workshop over leiderschap, het bezoek van de juryleden aan het hoofdkantoor van het bedrijf en de verdediging van de kandidatuur, tijdens de Nederlandse Business Meeting in Madrid.

Het educatieve gedachtegoed van Johan Cruijff

Cruyff Education

Cruyff Education biedt studieprogramma's om sporters en business professionals met een passie voor sport op te leiden en bestaat uit naast de meer dan 90 programma's die Johan Cruyff Institute aanbiedt, ook uit Johan Cruyff Academy (hbo) en Johan Cruyff College (mbo), waar topsporters hun sport met een opleiding combineren. Meer dan 10.000 studenten zijn inmiddels binnen ons internationale netwerk opgeleid, zowel on-campus, als blended als online.

Meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *