Coliseum Summit Europe 2018 biedt gunstige voorwaarden aan Johan Cruyff Institute

Studenten en alumni van het netwerk van het Johan Cruyff Institute kunnen met korting deelnemen aan de Coliseum Summit in Londen, waar het gaat over het managen van sportfaciliteiten over de hele wereld

Op 21 en 22 maart wordt in het Olympisch Stadion van Londen de Coliseum Summit Europe 2018 gehouden, een congres over het managen van sportfaciliteiten. Het congres maakt deel uit van een cyclus die de MJR Group organiseert in de vijf meest invloedrijke regio’s ter wereld: Europa, de Verenigde Staten, Azië, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika.

Johan Cruyff Institute is met de organisatie van de Summit overeengekomen dat het hele academische Cruyff-netwerk van studenten en alumni onder zeer voordelige voorwaarden kan deelnemen aan dit bijzondere evenement: 50% korting voor huidige studenten, en 20% korting voor alumni.

Het Coliseum Summit Europe 2018 biedt interessante presentaties, case studies, interactieve rondetafel-discussies, mogelijkheden om te netwerken en een tentoonstellingsruimte met beperkte toegang tot maximaal 200 personen om de exclusiviteit en kwaliteit van de Summit te waarborgen.

De presentaties geven ruimte aan de verschillende sectoren die gerelateerd zijn aan sport facilities, zoals het ontwerp en de bouw van de locatie, de commerciële exploitatie, technologieën, veiligheid, duurzaamheid, klantvriendlijkheid en VIP-gebieden en de ervaringen van gebruikers.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *