‘Cruyffiaanse’ uitstraling voor klaslokaal Johan Cruyff Institute

Het klaslokaal van het Johan Cruyff Institute Amsterdam heeft een metamorfose ondergaan. Dankzij STUDIO Alexander Frencken straalt het nu uit wat het Johan Cruyff Institute is: sportief, creatief, inspirerend, maar ook huiselijk en persoonlijk. We verwachten dat de ‘Cruyffiaanse’ uitstraling die het lokaal gekregen heeft, de docenten en studenten zal inspireren om optimaal te presteren tijdens de onderwijssessies.

‘Cruyffiaanse’ uitstraling voor klaslokaal Johan Cruyff Institute‘Cruyffiaanse’ uitstraling voor klaslokaal Johan Cruyff Institute‘Cruyffiaanse’ uitstraling voor klaslokaal Johan Cruyff Institute

Foto’s zijn gemaakt door Heidi Borgart

Alexander Frencken heeft 25 jaar ervaring met zijn studio, die creatieve en inspirerende oplossingen biedt onder het motto ‘Beeldtaal die raakt’. Aangezien Alexander in de nabije toekomst zijn team wil uitbreiden, zocht hij naar een manier zijn coachingsvaardigheden te verdiepen. Zijn grote passie voor sport leidde hem naar het Johan Cruyff Institute, waar hij in juni 2014 de Master in Coaching afrondde. Hij is daarna nauw betrokken gebleven bij het ‘Cruyff netwerk’.

“Een belangrijk streven van mijn studio is het presenteren van een product of verhaal op een eerlijke, krachtige en tegelijkertijd sprankelende manier”, vertelt Alexander, “Als voormalig student van de Master in Coaching vond ik de transformatie van het lokaal een geweldig project. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt om een uitstraling te creëren die goed past bij de stijl van lesgeven op het Johan Cruyff Institute. En dat is goed gelukt!”

‘Cruyffiaanse’ uitstraling voor klaslokaal Johan Cruyff Institute
Foto is gemaakt door Heidi Borgart

Henk Verschuur, manager van het Johan Cruyff Institute Amsterdam: “Wij vinden de nieuwe uitstraling van ons klaslokaal fantastisch: lekker Cruyffiaans, echt onderscheidend en ook persoonlijk en intiem en dat past bij ons team en wat we als organisatie willen uitdragen. De docenten van het Johan Cruyff Institute delen een passie voor sport en staan voor een sportieve manier van lesgeven; actief, dynamisch en betrokken bij de studenten. Het is makkelijker de studenten te inspireren en te verrijken met kennis in een lokaal dat daarbij past. De uitstraling die het lokaal nu heeft ondersteunt die unieke aspecten van onze organisatie en onze Masteropleidingen.”

Wij danken Alexander Frencken voor deze krachtige samenwerking en hopen in de toekomst meer gebruik te mogen maken van zijn talenten.

Gerelateerde programma’s in Amsterdam:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *