Johan Cruyff Institute aanwezig op International Master Congress

Het Johan Cruyff Institute neemt deel aan de beurs die op 17 en 18 maart in Amsterdam zal plaatsvinden, met en stand en 2 workshop over positionering

Johan Cruijff wist altijd perfect zijn positie te kiezen, zowel in een team als in het spel. De Cruyffiaanse workshop ‘Hoe positioneer je jezelf?’ gaat over het verkrijgen van een goed inzicht op welke positie jij maximaal kan presteren. Of het nu gaat over presteren in een team of leidinggeven, het voeren van een sollicitatiegesprek of het stellen van een persoonlijk doel, in alle gevallen moet je weten hoe je jezelf positioneert.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart zal het Johan Cruyff Institute Amsterdam aanwezig zijn bij The International Master Congress in de RAI Amsterdam, de carrièrebeurs voor bezoekers met een bachelor of master, zonder én met werkervaring. Tijdens het congres kan men kennis maken met verschillende topuniversiteiten en workshops volgen die helpen bij de oriëntatie van de mogelijkheden van een Master.

Het Johan Cruyff Institute Amsterdam zal beide dagen aanwezig zijn met een stand (nummer 77) en Henk Verschuur, de manager van het Institute, zal twee workshops geven: de Cruyffiaanse workshop ‘Hoe positioneer je jezelf?’. Op 17 maart kunnen geïnteresseerden Henks presentatie volgen om 10.30-11.30 uur in zaal G104 en op 18 maart van 13.00-14.00 uur in zaal G107. Henk geeft op een Cruyffiaanse manier en met een ‘vleugje topsport’ inzicht in hoe je jezelf beter kunt positioneren.

Henk over de workshop: “Het is feitelijk in alles belangrijk hoe je jezelf positioneert. Als je niet helder hebt waar je staat ten opzichte van hetgeen wat er met en om je heen gebeurt, dan ben je feitelijk lijdend voorwerp zonder het te weten. Heb je weleens een sollicitatiegesprek gevoerd, een presentatie gegeven of een mondeling examen gedaan waarvan je achteraf dacht “had ik dit en dit en dit maar gezegd in plaats van…?” Hoe vaak vraag je jezelf niet af “waar sta ik eigenlijk?” als je je studie hebt afgerond? Het was anders geweest als je van tevoren had kunnen zien hoe je gepositioneerd was, want het verschil tussen een ‘lij(ei)dend voorwerp’ zijn of de eerste persoon enkelvoud zijn is groot.”

Meer informatie over het International Master Congress:, klik hier

De International Master Congress is onderdeel van de Nationale Carrière Beurs:

International Master Congress - Johan Cruyff Institute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *