Johan Cruyff Institute bij SportBizLatam in Montevideo

Johan Cruyff Institute biedt haar studenten en alumni kortingen aan voor SportBizLatam, de 10e editie van het Latijns-Amerikaanse congres over Sport Business in Montevideo

Het Johan Cruyff Institute zal op 8 juni aanwezig zijn op SportBizLatam in Montevideo, het 10e Latijns-Amerikaanse congres voor sport business, dat de belangrijkste stakeholders op het gebied van sportmanagement op de nationale en regionale markten samenbrengt.

Het evenement maakt deel uit van de ExpoFútbol-beurs en biedt professionals in de voetbalindustrie ruimte voor debat, kennisuitwisseling, netwerken en nieuwe kansen. Gedurende de dag kunnen deelnemers genieten van lezingen over sportmanagement, sportmarketing, sporttechnologie, imago, innovatie en nieuwe platforms.

Als partner van het evenement ontvangen studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute die tickets kopen vóór 20 april 40% korting. Geïnteresseerden kunnen ze verkrijgen door contact op te nemen met info@gmorningsports.com.

Impressie van de vorige editie:

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute in Amsterdam biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *