Johan Cruyff Institute en KNSB tekenen officieel partnership

Het Johan Cruyff Institute en de KNSB tekenen een partnership en stellen het aanbod van academische programma’s van het Institute beschikbaar voor alle medewerkers en atleten van de schaatsbond

De KNSB en het Johan Cruyff Institute hebben een wederzijdse samenwerking geactiveerd na het ondertekenen van een officieel partnership op 13 februari jl. De overeenkomst biedt onder andere speciale voordelen voor de medewerkers en atleten van de bond. Zij ontvangen kortingen tot 20% op de academische programma’s op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, football business en coaching. Die programma’s worden aangeboden door het Johan Cruyff Institute, met als doel om de ontwikkeling van hun professionele loopbaan te bevorderen.

Daarnaast biedt de overeenkomst nog andere voordelen voor de KNSB en studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute, zoals deelname aan speciale studiecasussen, gastlezingen, stageplaatsen en de organisatie van gezamenlijke educatieve activiteiten.

Johan Cruyff Institute en KNSB tekenen officieel partnership

Mariël Koerhuis, manager Johan Cruyff Institute, en Herman de Haan, directeur KNSB

“Met deze samenwerking kunnen we onze schaatsers, van wie velen sport en studie combineren, nog beter faciliteren. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is wat we allemaal willen”, zegt Remy de Wit, technisch directeur van de KNSB. Hij studeerde in 2012 de Master in Coaching aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam.

De KNSB, één van de grotere sportbonden van Nederland, zet zich in voor de versterking en promotie van de schaats- en inlineskatesport. De bond richt zich op de volle breedte van het schaatsen: topsport en breedtesport, verenigingen, commerciële partners en schaatsfans. Schaatsers die in het verleden bij het Johan Cruyff Institute hebben gestudeerd zijn onder anderen Wouter Olde Heuvel, Margot Boer, Jochem Uytdehaage en Renate Groenewold.

 

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *