Johan Cruyff Institute is Academisch Partner van de WFS17

Het Johan Cruyff Institute zal als Academisch Partner deelnemen aan de World Football Summit 2017, hét evenement van de internationale voetbal-industrie

Op 16 en 17 oktober zal in het Goya Theater in Madrid de World Football Summit 2017 (WFS17) gehouden worden, een internationaal congres van de voetbalindustrie. Aan deze tweede editie zullen meer dan 2000 deelnemers uit 70 verschillende landen meedoen, die gaan luisteren naar meer dan 60 top-sprekers, die op de actuele thema’s uit de voetbal-industrie zullen ingaan.

Het Johan Cruyff Institute leidt de volgende generatie leiders in de sport-industrie op en heeft een grote aanwezigheid in Europa en Latijns-Amerika met meer dan 7000 studenten en alumni wereldwijd, die programma’s volg(d)en in sportmanagement, sportmarketing, sponsoring, coaching en football business. De studieprogramma’s worden geleid door professionals uit de sportsector en studenten kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen.

 is Academisch Partner van de WFS17
Klik op logo om naar de pagina te gaan

Tijdens WFS17 worden relevante onderwerpen uit de voetbal-industrie besproken, zoals de opkomst van voetbal in China, damesvoetbal, sponsoring als bron van inkomsten, fan-betrokkenheid, tv-rechten, en innovatie en nieuwe technologieën in het voetbal. Er zal ook gediscussieerd worden over sportregels en of die al dan niet veranderd moeten worden. Deelnemers zullen kunnen genieten van interactieve, voetbal ‘club-leverancier’ verhalen.

Dankzij het succes van de eerste editie, waarbij het Johan Cruyff Institute aanwezig was, zal haar aanwezigheid op deze conventie nog groter zijn, doordat zij de Academisch Partner van WFS17 zal zijn. De twee entiteiten zullen gedurende het hele jaar samenwerken bij het realiseren van hun respectieve doelstellingen, niet alleen in Spanje, maar wereldwijd.

Over het World Football Summit
De World Football Summit (WFS) is het grootste internationale voetbal-congres in Spanje. De eerste editie in 2016 trok 1373 deelnemers, waarvan 12% uit het buitenland kwam. De tweede editie, die in Madrid op 19 en 20 oktober 2017 zal worden gehouden, heeft reeds de steun van belangrijke sportorganisaties zoals Marca, de Community of Madrid, La Liga en UNICEF. Meer informatie:

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s, bijvoorbeeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *