Johan Cruyff Institute nu ook aanwezig in Colombia

Álvaro Murgueitio sluit zich aan bij het internationale netwerk van het Johan Cruyff Institute als nieuwe vertegenwoordiger in Colombia

Het internationale netwerk van agenten van het Johan Cruyff Institute blijft groeien dankzij de toevoeging van Álvaro Murgueitio, managing partner van Digital Sports en Fútbol Sites (voetbal sites), een sport- en entertainment-marketingbureau gespecialiseerd in consulting, management en organisatie van sportevenementen, toerisme, digitale communicatie sport, imago van sporters en sociale verantwoordelijkheid gericht op sport. Naast de delegatie in Colombia heeft het bedrijf kantoren in Argentinië, Mexico, Brazilië, Chili, Ecuador en Miami.

Álvaro Murgueitio zal kunnen rekenen op de medewerking van Felipe Castro, een professional in Public Accounting en alumnus van twee Masters aan de Prime Business School en Sergio Arboleda University. Felipe heeft professionele ervaring op financieel gebied, strategische planning, managementbeheer, het bereiken van doelstellingen, evaluatie en projectmanagement bij particuliere bedrijven en ondernemerschapsprojecten in de sport.

De sport maakt in Colombia om verschillende redenen goede momenten door: de grote successen tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro, de goede pestaties van het nationale team tijdens de laatste wereldbeker in Brazilië 2014, de kwalificatie voor het huidige WK in Rusland 2018 en de prestaties van de Colombiaanse wielrenners in de wegwedstrijden van de World Tour. Dankzij die internationale erkenning heeft de Colombiaanse regering besloten om meer in te zetten op sport als één van haar economische motoren en standaarden, met een verwachte investering van 169,3 miljoen dollar.

Door de recente toetreding van Colombia zijn er al elf landen waar het Johan Cruyff Institute met agentschappen vertegenwoordigd is, te weten Argentinië, Australië, Brazilië, Chili, El Salvador, Ecuador, Guatemala, Italië, Venezuela en Uruguay.

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *