Johan Cruyff Institute opent haar deuren voor de Spaanse Voetbalbond AFE

Medewerkers van de Spaanse Voetballers Associatie (AFE) kunnen de opleidingen van het Johan Cruyff Institute met interessante voordelen volgen

Sinds de oprichting in 1978 heeft de Spaanse Voetballers Associatie (AFE) een lange weg afgelegd en gevochten voor de rechten en kansen voor haar leden. AFE heeft zich daarbij vanaf het begin ingezet voor scholing om ervoor te zorgen dat jonge sporttalenten zich binnen en buiten het voetbal ontwikkelen, maar ook om professionele voetballers en leden van de vereniging te helpen om tijdens en na hun sportcarrière te helpen in de sportindustrie.

Johan Cruyff Institute zal hieraan een bijdrage gaan leveren dankzij een overeenkomst die met AFE is overeengekomen, waarbij het collectief met korting toegang krijgt tot alle cursussen in sportmanagement, sportmarketing en sponsoring, voetbalmanagement en coaching.

“Bij AFE zijn we er altijd vanuit gegaan dat het belangrijk is om opleidingen aan te bieden aan onze leden. Een spelers loopbaan heeft een houdbaarheidsdatum en daarom moeten spelers opgeleid worden voor hun toekomst”, legt David Aganzo, president van AFE uit. Daarom benadrukt hij dat “samenwerking met toonaangevende organisaties zoals het Johan Cruyff Institute een essentiële stap kan zijn in de ondersteuning van de ontwikkeling van spelers. In dit geval spreken we van een instelling die internationaal gezien alom erkend wordt om haar kwaliteit en diversiteit in aanbod.”

AFE, dat dit jaar haar 40-jarig jubileum viert, kan dankzij haar rijke geschiedenis veel bijdragen en als managementvoorbeeld gelden binnen onze studieprogramma’s. Studenten van het Johan Cruyff Institute krijgen toegang tot stageplaatsen die door de AFE aangeboden wordt en er zal gewerkt worden met real life cases dankzij gastpresentaties van AFE.

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *