Johan Cruyff Institute presenteert haar onderwijsmodel tijdens Sport Business Chain 2018

De instelling neemt van 28 tot 30 september deel aan Sport Business Chain in Boekarest, een congres over de ontwikkeling van de sportindustrie in Oost-Europa

Van 28 tot 30 september zullen in Boekarest de sportindustrie-leiders samenkomen voor Sport Business Chain 2018, een congres over de ontwikkeling van de sportindustrie in Oost-Europa. Ook het Johan Cruyff Institute zal deelnemen aan het evenement en haar onderwijsmodel in sportmanagement presenteren door Lukas Dorda, marketing & sponsoring-consultant van het Johan Cruyff Institute, met meer dan tien jaar professionele ervaring in de sportsector.

Deze editie van Sport Business Chain zal gaan over het ontwikkelen van inkomsten en duurzaamheid voor sportorganisaties en is gericht op een internationaal publiek van sportleiders, ondernemers, vertegenwoordigers van sportorganisaties uit de publieke en private sector en studenten die willen werken in de sportindustrie.

Johan Cruyff Institute takes its educational model to Sport Business Chain 2018

Lukas Dorda

“Eén van de hoofddoelstellingen van Sport Business Chain is bij te dragen aan het onderwijs en de ontwikkeling van de volgende generatie sportleiders en we zijn verheugd dat er organisaties aanwezig zijn die deze doelen en waarden delen. Johan Cruyff Institute loopt voorop bij innovatie van de sportwereld, het is een voorbeeld voor het opleiden van sporters, sportprofessionals en andere sectoren die de leiders van de toekomst willen voortbrengen”, zegt Teodora Busurca, mede-oprichter van Sport Business Chain.

De andere oprichter van het evenement, Cosmin Albu, zegt “persoonlijk voorstander te zijn van modern onderwijs, van leren door te doen en het creëren van kennis, en gelooft dat onderwijsinstellingen academische ervaring moeten combineren met de praktijk. In die zin geloof ik dat Johan Cruyff Institute een goed voorbeeld geeft van hoe opleidingen anno 2018 zouden moeten zijn, vooral in de sportwereld waar passie met professionaliteit wordt gecombineerd. Het zal heel interessant zijn om te zien hoe zij hun strategie en visie implementeren om de volgende generatie professionals in sportmanagement op te leiden”, aldus Cosmin.

Studenten en alumni die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van het evenement kunnen 15% korting verkrijgen op de ticketprijs.

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *