Johan Cruyff Institute, opnieuw in de rankings van de beste Masters in Sport Management

Het prestigieuze tijdschrift SportBusiness International heeft de resultaten bekendgemaakt van de rankings 2017 en het Johan Cruyff Institute behoort weer tot de top 40 programma’s wereldwijd

Het Johan Cruyff Institute is er voor het zesde jaar op rij in geslaagd zich een plaats te verwerven in de internationale ranking van de beste Masters in Sport Management, volgens het prestigieuze SportBusiness International Magazine.

De ‘on-campus’ editie van de Master in Sport Management van het Johan Cruyff Institute bezet de 39e plaats tussen alle geëvalueerde programma’s, en de online modaliteit behoudt wereldwijd de tweede plaats.

Bij het opstellen van de rankings houdt de evaluatiecommissie van SportBusiness rekening met verschillende variabelen: tevredenheid van de alumni, een score die de kwaliteit weergeeft van de ondersteuning tijdens het programma, de kwaliteit van het docententeam en de extra curriculaire ondersteuning; of alumni een baan binnen een half jaar na afstuderen hebben verworven; de score die de concurrentie aan de instelling heeft gegeven, de verhouding van binnenlandse en internationale studenten; het percentage mannelijke en vrouwelijke studenten; het aantal talen waarin het programma wordt aangeboden; het gemiddelde salaris dat men verwerft drie jaar na afstuderen en de loopbaanondersteuning als parallelle service aan de Master.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s die in september van start gaan:

(Beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *