Johan Cruyff Institute werkt via de Master in Sports Engineering samen met de Polytechnic de Torino

Johan Cruyff Institute verzorgt de online module Sport Management Fundamentals, die 4 maanden en 60 lesuren duurt, als onderdeel van het programma

Johan Cruyff Institute maakt deel uit van de eerste editie van de gespecialiseerde Master in Sports Engineering van de Polytechnische universiteit van Turijn, in samenwerking met de Scuola dello Sport – Coni Servizi S.p.A. en de Città Studi S.p.A, en verzorgt als onderdeel van het studieprogramma de online-cursus Sport Management Fundamentals, van vier maanden en 60 lesuren.

Het doel van de Master is om experts op te leiden in de vele facetten van sporttechniek, van de ontwikkeling van materialen tot ICT-hulpmiddelen, biomechanica, sensorontwikkeling, data-analyse, voeding en sportgeneeskunde, om maar een paar kennisgebieden te noemen. Johan Cruyff Institute zal zijn expertise in sportmanagement inbrengen, om de student kennis te laten maken met de basisbegrippen van de sportindustrie, een sector waarbinnen ze professioneel gesprekspartner moeten worden.

De Master in Sports Engineering zal starten in septimber 2018 en inschrijven kan tot en met 15 juni. Meer informatie hier.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute in Amsterdam biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *