Justin Reid-Ross start met een Master dankzij ORTEC Sports

Op woensdag 16 september 2015 startte Zuid-Afrikaans hockeyer Justin Reid-Ross de Master in Sports Management aan het Johan Cruyff Institute. Justin heeft van ORTEC Sports een studiebeurs ontvangen om deze Master-opleiding te kunnen volgen. Hiermee levert ORTEC Sports een bijdrage aan de missie van het Johan Cruyff Institute om topsporters na hun sportcarrière op te leiden voor een maatschappelijke carrière in de sport en hun kennis en kwaliteiten daarmee te behouden voor de sport.

Daan Boon van ORTEC Sports zegt hierover: “Het Johan Cruyff Institute betekent veel voor de sport. Net zoals Johan Cruijff sport talenten wil stimuleren, willen wij coaches helpen om het maximale uit hun team en spelers te halen. Door deze samenwerking zijn we in staat om sport naar een hoger niveau te tillen; wij bieden de studenten onze smart software aan en het Cruyff Institute beschikt over de juiste kennis en ervaring. Dit is de reden dat ORTEC Sports aankomend studiejaar Justin Reid-Ross een studiebeurs heeft aangereikt.”

JustinReidRoss

Justin Reid-Ross is een Zuid-Afrikaanse hockey International en maakte hij zijn debuut voor het Zuid-Afrikaanse hockeyteam in 2006. In 2008 kwam hij naar Europa en speelde hij voor het Belgisch team ARA La Gantoise Hockey Club in Gent. In 2010 verhuisde hij naar Nederland en begon voor AMHC Pinoké te spelen in Amsterdam. Op dit moment speelt hij voor AH&BC waar hij met het eerste herenteam afgelopen seizoen 3e werd in de Hoofdklasse en zich kwalificeerde voor de Euro Hockey League. Ook won hij ” de Gouden Bal ” als topscorer in de Hoofdklasse 2014/2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *