KNZB en Johan Cruyff Institute bundelen krachten met partnership

De KNZB en het Johan Cruyff Institute zijn officieel samenwerkingspartners geworden door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van educatie

Het Johan Cruyff Institute en de Koninklijke Nederlandse Zwembond, de KNZB, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om elkaar op academisch vlak te versterken en tevens bij te dragen aan de praktijkgerichtheid van opleidingen voor professionals in de sport.

De overeenkomst biedt onder andere speciale voordelen voor de medewerkers en atleten van de bond, die kortingen ontvangen tot 20% op de academische programma’s op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, football business en coaching aangeboden door het Johan Cruyff Institute, met als doel om de ontwikkeling van hun professionele loopbaan te bevorderen.

De KNZB en het Johan Cruyff Institute zullen verder gaan samenwerken op het gebied van speciale studiecasussen, gastlezingen, stageplaatsen en de organisatie van gezamenlijke educatieve activiteiten.

De KNZB, één van de grotere sportbonden van Nederland, zet zich al 125 jaar in om de zwemsport in Nederland te promoten. De bond richt zich op de volle breedte: zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen. Atleten van de KNZB die in het verleden bij het Johan Cruyff Institute hebben gestudeerd zijn onder anderen Inge Dekker, Femke Heemskerk, Sebastiaan Verschuren en Dagmar Genee.

 

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *