Oud student Event Management organiseert Ajax Run

Na het succes van vorig jaar organiseert de Ajax Foundation met onder andere Ineke Gielen, oud student Event Management, wederom een uniek hardloopevenement. De tweede editie van de Ajax Run vindt plaats op zondag 25 oktober 2015. Waarvan alle inkomsten van dit evenement naar de Ajax Foundation G-dag gaan.

ajaxrun2

Dit topsport evenement is twee jaar geleden ontstaan naar idee van Ineke Gielen, toen zij aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam studeerde. Voor haar eindproject voor de Module Sport & Facility/ Event Management bedacht zij dit uitzonderlijk evenement en was meteen een groot succes!

In januari 2016 start het Johan Cruyff Institute opnieuw met de Module Sport & Facility/ Event Management. Dit studieprogramma is ontworpen voor mensen met een passie voor sport, die zich (verder) willen ontwikkelen in de facility/event branche. Studenten genereren in een kort tijdsbestek nieuwe inzichten, nieuwe vaardigheden en kunnen hun netwerk verder uitbouwen. Wil je graag een praktische opleiding volgen waar jouw ontwikkeling als individu centraal wordt gesteld? Klik hier voor meer informatie over het studieprogramma.

Wij wensen Ineke en al haar collega’s van de Ajax Foundation veel (sportief) succes vandaag!

foto 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *