RKC Waalwijk en Johan Cruyff Institute slaan handen ineen met partnership

Dankzij de overeenkomst hebben spelers, coaches en medewerkers van RKC Waalwijk beter toegang tot de studieprgramma’s van het Johan Cruyff Institute, om hen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling

Het Johan Cruyff Institute en professioneel voetbalclub RKC Waalwijk hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend om elkaar op het gebied van educatie en persoonlijke ontwikkeling te versterken. De overeenkomst biedt speciale voordelen voor de medewerkers, spelers en coaches van de Brabantse voetbalclub, die interessante kortingen ontvangen tot 20% op de studieprogramma’s van het Johan Cruyff Institute, op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en -sponsoring, football business en coaching, met als doel om de ontwikkeling van hun professionele loopbaan te bevorderen.

Daarnaast biedt de overeenkomst nog andere voordelen voor de voetbalclub en de studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute, zoals deelname aan speciale studiecasussen, gastlezingen, stageplaatsen en de organisatie van gezamenlijke educatieve activiteiten.

RKC Waalwijk en Johan Cruyff Institute slaan handen ineen met partnership

Account manager van RKC Waalwijk en tevens alumnus van het Johan Cruyff Institute, Steef Nieuwendaal, is verheugd met de samenwerking: “RKC Waalwijk profileert zich graag als een creatieve ontwikkelclub, waarbij mensen de mogelijkheid krijgen om zich verder te ontwikkelen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit geheel in lijn ligt met de denk- en werkwijze van het Johan Cruyff Institute. Daarnaast is het mooi dat we middels dit partnership gebruik kunnen maken van elkaars expertise en netwerk, waardoor er weer nieuwe kansen en inzichten zullen ontstaan.”

RKC Waalwijk is een professionele voetbalorganisatie uit het Noord-Brabantse Waalwijk. Het eerste elftal is sinds seizoen 2019-2020 weer terug in de Eredivisie nadat het via de nacompetitie een plek op het hoogste niveau veroverde door NEC Nijmegen, Excelsior en Go Ahead Eagles te verslaan. Momenteel staat de ploeg onder leiding van voormalig profvoetballer Fred Grim en bekleedt het de 14e plek op de ranglijst.

MASTER IN

Sport Management

Het 10-maanden durende programma Master in Sport Management in Amsterdam wordt aangeboden in het Engels en is ontworpen voor mensen met een passie voor sport, die zich graag willen verdiepen in sportmanagement en zichzelf willen ontwikkelen om hun carrière in de sportmanagement sector te bevorderen.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *