Sporting Lissabon voegt Johan Cruyff Institute toe aan haar III congres ‘De toekomst van het voetbal’

Oliver Seitz, programma-manager van de ‘FC Barcelona Master in Football Business by Johan Cruyff Institute’ zal een presentatie verzorgen met als titel ‘De toekomst van kennis betreffende voetbal’

Sporting Lissabon viert op 26 en 27 april in haar José Alvalade Stadion de derde editie van het congres ‘De toekomst van voetbal’ (The Future of Football), twee dagen vol conferenties en discussies die ingaan op de succesfactoren in football business, waarom het de meest populaire sport ter wereld is en de trends en uitdagingen voor de komende jaren.

Onze academische instelling zal in de Portugese hoofdstad vertegenwoordigd worden door Oliver Seitz, Ph.D. Football Business, Universiteit van Liverpool, en programma-manager van de Master in Football Business in partnership with FC Barcelona, wat we aanbieden in Barcelona.

“Het is een eer en genoegen om deel te mogen nemen aan het congres van Sporting, één van de grootste clubs in Europa. Het Johan Cruyff Institute steunt de debatten en projecten die ter discussie staan over de toekomst van het voetbal. Wij vinden dergelijke initiatieven interessant voor de ontwikkeling van de industrie,” zegt Oliver Seitz.

Sporting Lissabon heeft voor het congres veel interessante sprekers samengebracht, waardoor het congres gedurende de jaren steeds meer erkenning heeft gekregen. Coaching als techniek om het verschil te maken, zal op 26 april het onderwerp zijn waarmee gestart wordt bij de presentatieronde, waarbij op het podium vertegenwoordigers van Boca Juniors, FC Barcelona, Corinthians en Ajax vertegenwoordigd zullen zijn om te praten over hun academies als strategie bij de expansie van het merk.

De volgende dag is het de beurt aan Bayern München, Manchester United, Sporting Lissabon en Flamengo, waar de discussie zal gaan over ‘eersteklas management’ (World Class Management) vanuit presidentieel perspectief. Door in te gaan op de uitdagingen van de toekomst zullen de deelnemers nieuwe manieren vinden bij de activering van sponsoring, migratie van jonge spelers, managen van het gokken en de toekomst van de arbitrage.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s die in september van start zullen gaan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *