TRAM Barcelona Open opnieuw in Barcelona

Het TRAM Barcelona Open is het eerste internationale rolstoeltennistoernooi en kan in haar tweede editie opnieuw rekenen op de steun van het Johan Cruyff Institute, dat twee scholarships ter beschikking stelt voor het online studieprogramma Postgraduate Diploma in Sport Management

Het TRAM Barcelona Open, het eerste internationale rolstoeltennistoernooi, keert van 27 juni tot 1 juli voor de tweede editie terug naar Barcelona. Het toernooi, dat georganiseerd en gemanaged wordt door José Coronado, alumnus van de Master in Sport Management, zal wederom op medewerking kunnen rekenen van het Johan Cruyff Institute en zal worden gehouden op het terrein van de Real Club de Polo de Barcelona.

In totaal 40 spelers van 16 verschillende nationaliteiten zullen meedoen aan deze tweede editie die, na het succes van vorig jaar, deel gaat uitmaken van het ITF2-toernooicircuit. Onder hen bevinden zich de Nederlandse sporters Maikel Scheffers, alumnus Johan Cruyff Institute en Tom Egberink, alumnus Johan Cruyff College.

Na het succes van vorig jaar, maakt het toernooi nu onderdeel uit van het ITF2 toernooiencircuit. “De TRAM Barcelona Open is in 2017 ontstaan om het rolstoeltennis meer bekendheid te geven in Barcelona en om het uit te laten groeien tot een referentie in het toernooiencircuit. Dit jaar gaan we nog een stap verder”, legt José Coronado uit, “We kunnen rekenen op 40 spelers, waarvan er 16 in de Top-30 van de wereldranglijst staan, dus dat levert gegarandeerd een mooie show op. Ik moedig iedereen aan om te komen genieten van deze spectaculaire sportdiscipline; ze zullen tennis van de hoogste kwaliteit zien en ik ben ervan overtuigd dat iedereen onder de indruk zal raken van het niveau van deze sporters.”

TRAM Barcelona Open is gratis toegankelijk en wordt gesteund door Fundació La Caixa, verschillende lokale overheidsinstellingen, de Step by Step Foundation en de Johan Cruyff Foundation en door het Johan Cruyff Institute, dat twee beurzen zal weggeven voor het online Postgraduate Diploma in Sport Management Online. Onze directeur, Mariël Koerhuis, zal de finale op 1 juli bijwonen en zal de beurzen geven aan de twee winnaars in de heren- en damescategorieën.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s die in september van start gaan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *