iWorkinSport is terug met exclusieve vacatures

Johan Cruyff Institute, academisch partner van iWorkinSport 2018, biedt studenten en alumni de kans om sollicitatiegesprekken te voeren met internationale bedrijven en sportorganisaties die vacatures hebben openstaan

Op 18 mei vindt in het Zwitserse Tech Convention Center in Lausanne de tweede editie plaats van de iWorkinSport Job Fair, de belangrijkste internationale beurs voor de sportindustrie waar internationale bedrijven en sportorganisaties die op zoek zijn naar nieuw talent direct met hen in contact treden. Het Johan Cruyff Institute is wederom academisch partner van het evenement, waardoor studenten en alumni die op zoek zijn naar werk exclusief de mogelijkheid krijgen om de beurs te bezoeken en een afspraak te maken met deelnemende bedrijven.

Prestigieuze organisaties zoals het Internationaal Olympisch Comité (IOC), de FIFA, UEFA, Adidas, Infront, Soccerex, Sportcal en Mycujoo, om er een paar te noemen, zullen hun headhunters naar Zwitserland sturen om de beste kandidaten te kiezen. De bedrijven zullen voorafgaand aan het evenement de profielen bekendmaken waarin zij geïnteresseerd zijn, zodat de kandidaten hun CV’s kunnen presenteren via de iWorkinSport website. Na een selectie worden de personen opgeroepen en krijgen dan 20 minuten de tijd een sollicitatiegesprek met het bedrijf te voeren zonder verdere tussenpersonen.

Studenten en alumni van het Johan Cruyff Institute die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van de beurs, kunnen zich via hun website registreren. De eerste 40 die dit doen kunnen gratis deelnemen en de rest ontvangt 50% korting.

iWorkinSport biedt een perfect platform voor bedrijven en HR-professionals om kennis uit te wisselen en om het werken voor hun bedrijf te promoten voor een geïnteresseerd en gekwalificeerd publiek. Als nieuwigheid zullen de recruiters in deze tweede editie ook deelnemen aan een speciale netwerksessie en een diner met de vertegenwoordigers van de academische partners.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute in Amsterdam biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *