Van ‘Big Data naar Smart Data’, de volgende webinar voor alumni Cruyff Netwerk

In de eerste webinar voor het Cruyff Alumni platform praten we over Big Data met Javier Bosch, CEO en oprichter van het technologiebedrijf NBN23, leverancier van onder meer de NBA

Voor alle alumni van het wereldwijde Cruijff-netwerk biedt het Johan Cruyff Institute de mogelijkheid om deel te nemen aan de eerste webinar die exclusief via het Alumni Cruyff Institute platform aangeboden zal worden. De digitale ontmoeting is op 29 mei a.s. in het Engels en zal ingaan op de interessante wereld van de data-analyse in de sportsector. We kunnen rekenenen op de medewerking van Javier Bosch, CEO en oprichter van het technologiebedrijf NBN23, dat de NBA als één van haar cliënten heeft.

Zijn Valenciaanse bedrijf werd afgelopen jaar erkend als het beste Europese technologiebedrijf in de sportsector, nadat het als winnaar uit de bus kwam bij de Europese editie van de Global Sports Innovation Competition waar 123 bedrijven aan deelnamen, waarmee het bedrijf ook de kans verwierf Europa te vertegenwoordigen in de wereldfinale tijdens de Olympische Spelen Rio 2016.

De sessie begint om 17u (Amsterdam-tijd) en zal ongeveer een uur duren. In de sessie zal Javier Bosch ons een uitleg geven over hoe hij zijn start-up heeft uitgebouwd tot zo’n groot succes, wat de toegevoegde waarde is van zijn product voor de sportindustrie en voor wie het bedoeld is, en zal hij vragen beantwoorden van deelnemers aan de webinar.

Als je afgestudeerd bent aan het Johan Cruyff College, de Johan Cruyff Academy (voorheen University) of het Johan Cruyff Institute en daarmee deel uitmaakt van de Alumni Cruyff Institute gemeenschap, kun je je eenvoudig aanmelden via het platform.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *