Dubbele aanwezigheid van het Johan Cruyff Institute op het Web Sport Congress

Johan Cruyff Institute neemt deel aan het Web Sport Congress in Barcelona door een ronde-tafeldiscussie van de FIFA te sponsoren en via Cinto Ajram, onze Consulting Manager, die zal deelnemen aan een debat over sportsponsoring

Hotel W, het opvallende hotel pal aan het strand van Barcelona, is op 2 en 3 maart the place to be als er het Web Sport Congress gehouden wordt, een innovatief congres dat georganiseerd wordt door ISDE en Palabe, met als hoofdsponsor LaLiga, de Spaanse eredivisie. Het congres richt zich op sportwetgeving en nieuwe technologiën in het profvoetbal. Johan Cruyff Institute is er op twee manierern bij: als sponsor van de ronde-tafeldiscussie over het FIFA Forward-programma en nieuwe onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten in de sport, en via Cinto Ajram, onze Consulting Manager, die zal deelnemen aan een debat over ‘sportsponsoring 4.0’, globale strategieën en hun tailor-made toepassingen.

In totaal 39 gastsprekers uit de internationale sector zullen deelnemen aan de conferentie die, verdeeld over 14 debatten en vanuit verschillende invalshoeken, zullen ingaan op het management van profvoetbal in een online wereld en de behoefte aan nieuwe managementmodellen voor een nieuw business model.

De onderwerpen van debat zullen variëren van de invloed van de online sector op sportrecht tot allerlei praktische onderwerpen zoals de toepassing van nieuwe technologieën in de sport (VAR, de video-assistent referree), beeldrecht, sportweddenschappen, nieuwe online business modellen en e-sports, verschillende relevante producten en diensten voor de ontwikkeling van de sector. De president van FIFA, Gianni Infantino en de president van LaLiga, Javier Tebas, zullen ook aanwezig zijn op het congres, waar in totaal ongeveer 600 mensen verwacht worden, terwijl duizenden geïnteresseerde het congres via live streaming zullen kunnen volgen.

Korting voor studenten en alumni

Als partner van het evenement mag het Johan Cruyff Institute een aanzienlijke korting aanbieden aan alle studenten en alumni van het netwerk, zowel in persoon als voor de live streaming. Alle deelnemers aan het Web Sport Congress, zowel degenen die erbij zijn als degenen die online deelnemen, verkrijgen de titel ‘Sports Law and new Technologies – Fundación Profesional LaLiga’.
 

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Het Johan Cruyff Institute in Amsterdam biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

 

Als je geïnteresseerd bent in voetbalmanagement, bekijk dan deze programma’s van het Johan Cruyff Institute in Barcelona:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *