Johan Cruyff Institute als kennispartner op Nationale Sport Expo

Tijdens de Nationale Sport Expo 2019 zal het Johan Cruyff Institute als kennispartner met een uniek Cruyff Institute theater aanwezig zijn

Op zaterdag 7 september zal het Johan Cruyff Institute als kennispartner aanwezig zijn bij de tweede editie van de Nationale Sport Expo in Rotterdam Ahoy. De Expo staat voor een netwerk van sporters, professionals en ondernemers die actief zijn binnen de sportbranche. Het doel is om alle stakeholders meer succes te bieden door middel van kennis- en inspiratiesessies en een speciale sportexpo.

Naast entreetickets voor de studenten, alumni en stakeholders, zal het Johan Cruyff Institute met een beursstand op de sportexpo aanwezig zijn en biedt de organisatie speciale stageplaatsen en vrijwilligersplekken aan, aan de studenten en alumni. Ook wordt er een uniek Cruyff Institute theater opgebouwd waar alumni en docenten presentaties zullen geven op het gebied van sport performance en sportmanagement.

Johan Cruyff Institute als kennispartner op Nationale Sport Expo

 

 

 

 

 

 

Acht alumni en docenten zullen gedurende de dag hun eigen unieke verhalen en ervaringen delen met de bezoekers. De eerste presentatie start om 11.00 uur en om 15.00 uur vindt de laatste plaats. Hanna Wintzen, legacy manager EURO 2020 bij de KNVB, zal die ochtend aftrappen met het delen van haar uitdagingen om blijvende maatschappelijke impact creëren. Later volgen onder meer Celine van Gerner, 2-voudig Olympisch turnster, die haar ervaringen deelt op het gebied van presteren onder druk en Karuna Balami, die de bezoekers een heel andere kijk op athlete performace zal geven aan de hand van meditatie en mindulness.

Onze mede-entiteit binnen de World of Johan Cruyff, de Cruyff Foundation, zal die middag ook het podium betreden om haar verhaal te delen. Deze presentatie is om 14.45 uur op een ander podium, het Clubhuis Theater.

Kijk voor meer informatie en het verdere programma op de website: www.nationalesportexpo.nl

Wil je hier ook bij aanwezig zijn, dan kan je hier jouw ticket bestellen: www.nationalesportexpo.nl/tickets

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *