Johan Cruyff Institute met stands en workshops aanwezig op beurzen

Het Johan Cruyff Institute staat op 15 en 16 november op de Nationale Sport Vakbeurs te Gorinchem en 17 en 18 november op de Nederlandse Carrièredagen 2017 te Utrecht

Op woensdag 15 en donderdag 16 november zal het Johan Cruyff Institute met een stand (nummer 233) aanwezig zijn op de Nationale Sport Vakbeurs in de Evenementenhal te Gorinchem. Deze beurs is een combinatie van vier beurzen in één: de Nationale Voetbal Vakbeurs, de Nationale Hockey Vakbeurs, de Nationale Tennis Vakbeurs en de Nationale Korfbal Vakbeurs.

Voorzitters, bestuurders, penningmeesters, trainers, ambtenaren en vrijwilligers uit de sportindustrie zullen die twee dagen in contact komen met leveranciers voor sportverenigingen, bijvoorbeeld voor kunstgras, horeca en sponsorsystemen. De beurs is niet alleen een platform om leveranciers met bestuurders en de verenigingsvrijwilligers samen te brengen. Er wordt ook voor genoeg amusement gezorgd. In de afgelopen jaren werden diverse fora georganiseerd met bekende voetballers, trainers en persoonlijkheden, zoals Andy van der Meijde, Wilfred Genee, Jan van Halst, Regie Blinker en Jan Wouters, en zijn er diverse seminars gehouden met onder andere de KNVB en de Belastingdienst.

Johan Cruyff Institute participates actively in two fairs at The Netherlands

Na twee dagen Gorinchem zal de stand van het Johan Cruyff Institute zich verplaatsen naar het Werkspoorkathedraal te Utrecht, waar vrijdag 17 en zaterdag 18 november de International Master Days, als onderdeel van de Nederlandse Carrièredagen, worden georganiseerd. Tijdens de beurs kan men kennismaken met verschillende topuniversiteiten en workshops volgen die helpen bij de oriëntatie van de mogelijkheden van een Master. Het Johan Cruyff Institute zal beide dagen aanwezig zijn met een stand (nummer 5B) en een workshop.

Workshop ‘Hoe word je een Master in jezelf positioneren?’
Henk Verschuur, manager van het Johan Cruyff Institute, zal twee ‘Cruyffiaanse’ workshops geven met als titel ‘Hoe word je een Master in jezelf positioneren?’. Op 17 november kunnen geïnteresseerden Henks presentatie volgen om 10.30-11.30 uur en op 18 november van 15.30-16.30 uur. Henk geeft op een Cruyffiaanse manier en met een ‘vleugje topsport’ inzicht in hoe je jezelf beter kunt positioneren.

Johan Cruijff wist altijd perfect zijn positie te kiezen, zowel in een team als in het spel. De Cruyffiaanse workshop ‘Hoe word je een Master in jezelf positioneren?’ gaat over het verkrijgen van een goed inzicht op welke positie jij maximaal kan presteren. Of het nu gaat over presteren in een team of leidinggeven, het voeren van een sollicitatiegesprek of het stellen van een persoonlijk doel, in alle gevallen moet je weten hoe je jezelf positioneert.

Henk over de workshop: “Het is feitelijk in alles belangrijk hoe je jezelf positioneert. Als je niet helder hebt waar je staat ten opzichte van hetgeen wat er met en om je heen gebeurt, dan ben je feitelijk lijdend voorwerp zonder het te weten. Heb je weleens een sollicitatiegesprek gevoerd, een presentatie gegeven of een mondeling examen gedaan waarvan je achteraf dacht “had ik dit en dit maar gezegd in plaats van…?” Hoe vaak vraag je jezelf niet af “waar sta ik eigenlijk?” als je je studie hebt afgerond? Het was anders geweest als je van tevoren had kunnen zien hoe je gepositioneerd was, want het verschil tussen een ‘lij(ei)dend voorwerp’ zijn of de eerste persoon enkelvoud zijn is groot.”

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *