Meer dan 400 VVON-coaches nemen deel aan webinarsessie Johan Cruyff Institute

Het Johan Cruyff Institute heeft tijdens een webinarsessie een grote groep oefenmeesters van de VVON meer inzicht gegeven in de Cruyffiaanse visie op presteren onder druk en leiderschap

Meer dan 400 leden van de VVON, de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland en sinds oktober 2019 officieel partner van het Johan Cruyff Institute, kwamen eind april digitaal bijeen voor een Cruyffiaanse webinarsessie over ‘presteren onder druk’ en ‘leiderschap’. De sessies waren opgedeeld in twee delen van 75 minuten, waarvan één op 23 april werd georganiseerd en één op 28 april. Beide webinars trokken meer dan 200 amateurtrainers aan. Henk Verschuur, docent van de Master in Coaching, nam beide sessies voor zijn rekening.

Arnold Westen, voorzitter van de VVON, was erg tevreden over de webinars: “Gedurende de coronacrisis, waarin trainen, het spelen van wedstrijden en bijscholen niet of nauwelijks mogelijk is,zijn webinars een uitgelezen mogelijkheid voor trainers om op een geheel andere wijze dan men gewend is, zichzelf toch te blijven ontwikkelen. De webinars over ‘presteren onder druk’ en ‘leiderschap’ waren dan ook prima thema’s voor onze leden om te werken aan hun eigen ontwikkeling. De deelnemers hebben beide webinars na afloop op een positieve wijze gewaardeerd.”

De VVON behartigd sinds 1946 de belangen van voetbaltrainers in Nederlands en heeft meer dan 4200 leden. Leden ontvangen hulp en advies bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst, bemiddeling bij arbeidsconflicten en professionele rechtsbijstand bij op non-actief stelling/ontslag en bij een arbitragezaak. Daarnaast ziet de VVON het als haar taak de kennis van haar leden voortdurend te verbeteren en naar een hoger plan te tillen door middel van het organiseren van bijscholing, zoals studiedagen, congressen en symposia en het aanbieden van online oefenstof.


STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Master in Sport Management (Amsterdam, Engels, start: september 2020)
Master in Coaching (Amsterdam, Nederlands, start: september 2020)
Master in Coaching (Amsterdam & Papendal, Engels, start: februari 2021)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *