AEFCA versterkt de toekomst van haar coaches via het Johan Cruyff Institute

De Alliance of European Football Coaches Asociations (AEFCA) biedt haar leden mogelijkheden in sportmanagement en coaching dankzij een overeenkomst om opleidingen bij het Johan Cruyff Institute te kunnen volgen

De Alliance of European Football Coaches Asociations (AEFCA) heeft het initiatief genomen om haar slogan ‘Wij ondersteunen coaches’ die de organisatie definieert, kracht bij te zetten. AEFCA werkt zo aan haar missie om de coaches verder te ondersteunen om het succes in hun carrière en hun kansen in de sportwereld te vergroten.

Het Johan Cruyff Institute gaat bijdragen aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling door aan alle AEFCA-leden interessante voordelen te bieden op het totale opleidingenaanbod van Masters, postgraduates en cusussen.

Mariël Koerhuis, manager van het Johan Cruyff Institute, en Walter Gagg, president van AEFCA, hebben gisteren, 6 maart, de samenwerking geformaliseerd via de ondertekening van de overeenkomst bij het Johan Cruyff Institute in Amsterdam.

AEFCA ensures the future of its coaches with Johan Cruyff Institute

Walter Gagg, President van AEFCA en Mariël Koerhuis, manager Johan Cruyff Institute

“Coaches spelen een essentiële rol bij de ontwikkeling van voetbaltalent en velen beschikken over de competenties om zich tot leiders in voetbalmanagement en coaching te ontwikkelen. We zijn blij dat AEFCA dit proces onderkent en haar collectief ondersteunt via onze studieprogramma’s, aldus Koerhuis.

Walter Gagg merkte op dat “het een grote eer is dat AEFCA deel kan uitmaken van de missie van het Johan Cruyff Institute. Gedurende zijn loopbaan liet Johan Cruijff de wereld zien hoezeer hij ervan genoot om één van de beste spelers en één van de beste coaches bij de beste teams aller tijden te zijn. Onze coaches krijgen nu de mogelijkheid om te studeren aan het Johan Cruyff Institute om een toekomst in sportmanagement op te bouwen, dankzij de overeenkomst die we nu hebben getekend.”

De Alliance of European Football Coaches Asociations bestaat uit bonden en nationale organisaties van voetbalcoaches in Europa, met als doel om de collectieve belangenbehartiging en de solidariteit tussen coaches te bevorderen, evenals het verbeteren van voetbal en de promotie ervan dankzij verschillende ontwikkelingsprogramma’s. De professionalisering van de sportindustrie door het opleiden van sporters, zodat ze behouden blijven voor de sportsector, ook na hun actieve loopbaan als sporter, is al 18 jaar de missie van het Johan Cruyff Institute.

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE

Bezoek deze pagina’s om meer te weten te komen over onze studieprogramma’s in Football Business:

 
Het Johan Cruyff Institute biedt deze Master programma’s aan in Amsterdam:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *