Eventmanager AFC Ajax, Edwin Gerritsen, versterkt Module Sport & Facility/Event Management

Edwin Gerritsen, manager Travel & Events bij AFC Ajax, krijgt een grotere rol in de Module Sport & Facility/Event Management van het Johan Cruyff Institute

In januari start de Module Sport & Facility/Event Management van het Johan Cruyff Institute Amsterdam. De komende editie van de cursus wordt versterkt door een grotere rol van Edwin Gerritsen, manager Travel & Events bij AFC Ajax. Edwin is in het verleden onder andere verantwoordelijk geweest voor de UEFA Europa League finale in 2013, het concert van U2 in de Amsterdam ArenA en de Ajax kampioensfeesten in 2014.

Event Manager AFC Ajax, Edwin Gerritsen, strengthens the module Sport Facility / Event Management

Finale in de Amsterdam ArenA

Edwin: “Dit is maar een kleine greep uit de evenementen waarbij ik betrokken ben geweest. Stuk voor stuk waren het fantastische evenementen met een geheel eigen sfeer die elk andere gevoelens oproepen bij de bezoekers. Dat je daar een leidende rol in mag hebben, geeft je de kick om het gewenste resultaat te bereiken, namelijk dat de bezoekers en alle betrokkenen een geweldige ervaring beleven! Bij alle evenementen, hoe groot of klein dan ook, moet dat de belangrijkste doelstelling zijn.”

Ieder evenement vergt een andere aanpak, organisatie en structuur. Dat is precies wat event management voor Edwin zo afwisselend maakt: “Als centrale persoon moet je erg flexibel zijn om daar mee om te kunnen gaan. Ik zie dat altijd weer als een uitdaging en dat maakt het ‘werk’ zo leuk, waarbij het plezier in de organisatie van het evenement je de juiste energie geeft om een goed resultaat te creëren met het team om je heen. Dat hoop ik te kunnen overdragen in de Module Sport & Facility/Event Management van het Johan Cruyff Institute, want daar krijg ik energie van.”

Paul ten Hag blijft als vanouds de hoofddocent van de Module Sport & Facility/Event Management en is verantwoordelijk voor het bewaken van de rode draad in het programma. Paul was tot voor kort directeur van de Nederlandse Handboog Bond en werkte als Facility Manager bij onder andere Nike Europe, Holec Holland en Texas Instruments. De studenten van de komende editie zullen leren hoe ze hun eigen evenementen actieplan kunnen opzetten en zullen genieten van gastlezingen bij sportaccommodaties zoals Thialf, Papendal, Amsterdam ArenA en FC Vitesse.

INFORMEER NU NAAR DE MODULE SPORT & FACILITY / EVENT MANAGEMENT

In januari start het Johan Cruyff Institute Amsterdam met de Module Sport & Facility/Event Management. We bieden een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. De Module duurt 6 maanden en wordt in het Nederlands verzorgd.

Bezoek de website van de Module Sport & Facility/Event Management en/of vraag de brochure aan door een mail te sturen naar nl@cruyffinstitute.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *