Johan Cruyff Institute aanwezig op Expat Fair in Amsterdam

“Als je niet kan winnen, zorg er dan voor dat je niet verliest” zal de titel zijn van de presentatie van Richard Denton, Sport Marketing docent van het Johan Cruyff Institute Amsterdam

Op zondag 2 oktober zal het Johan Cruyff Institute aanwezig bij de 14e editie van de “Ik ben geen toerist” Expat Fair in de Beurs van Berlage in het hart van Amsterdam, een beurs voor de grote internationale gemeenschap die Nederland herbergt om hen te voorzien van informatie over werken en studeren in Nederland. De Expat Fair is uitgegroeid tot een jaarlijkse evenement nieuwe expats, maar het is ook interessant voor mensen die al langer in Nederland wonen.

Expats in Nederland kunnen genieten van een uitgebreid scala aan diensten, compact samen onder één dak. Naast onderwijs, gaat het over onderwerpen als huisvesting, werkgelegenheid, financiën, ondernemerschap, gezondheidszorg, juridische services en verhuizing / transport, alles gelardeert met een onderhoudend programma van optredens en workshops die ook gelegenheid biedt om te netwerken.

Het Johan Cruyff Institute Amsterdam zal aanwezig zijn met een stand en Richard Denton, Sport Marketing doecnt van het Johan Cruyff Institute Amsterdam, zal een presentatie verzorgen met de titel: “Als je niet kan winnen, zorg er dan voor dat je niet verliest“, die Johan Cruijff’s filosofie op voetbal en het leven weerspiegelt.

Richard: “Johan Cruijff was niet alleen één van de beste voetballers aller tijden, maar hij was ook een visionair en filosoof. Door uitspraken als ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’ raakten mensen in de war, maar die uitspraken zijn tegelijkertijd een inspiratiebron voor velen! Het was onorthodoxe wijsheid, die bekend staat als ‘Cruyffiaans denken’ bij vrienden, collega’s en fans. Aan het Johan Cruyff Institute in Amsterdam is het ‘Cruyffiaans denken’ een manier geworden waarop we de volgende generatie van leiders in sport management opleiden, en in mijn presentatie ga ik daar dieper op in.”

Meer informatie

Over de Expat Fair: klik hier
Over onze studieprogramma’s: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *