Johan Cruyff Institute Amsterdam gaat samenwerken met SponsorReport

SponsorReport biedt een gespecialiseerd en toonaangevend platform op het gebied van marketing en sponsoring

Het Johan Cruyff Institute Amsterdam en SponsorReport hebben afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarbij beide organisaties zullen profiteren van speciale voorwaarden.

Zo krijgen bijvoorbeeld alle alumni van het Johan Cruyff Institute Amsterdam een korting op het SponsorReport-lidmaatschap en het Johan Cruyff Institute zal SponsorReport ondersteunen bij lezingen en andere evenementen. Het doel van de samenwerking is om elkaar te versterken door onder andere het delen van kennis.

Sponsorreport is het enige vakblad en leidende kennisplatform voor partnershipmarketing en sponsoring in de Benelux en wil bijdragen aan de verdere professionalisering van het sponsorvak en het strategisch inzetten van sponsoring en partnershipmarketing als platform en marcom-instrument.

Johan Cruyff Institute Amsterdam gaat samenwerken met SponsorReport

Managers Ad Maatjens (links) van SponsorReport en Henk Verschuur (rechts) van het Johan Cruyff Institute

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s die in september van start gaan:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *