Johan Cruyff Institute neemt deel aan het Sports Technology Symposium van FC Barcelona

Irsan Widarto, docent Innovation & Entrepreneurship van het Johan Cruyff Institute Amsterdam, zal een presentatie verzorgen tijdens deze 2e editie van het sportsymposium

Op 10 en 11 november a.s. organiseert FC Barcelona op initiatief van – en in samenwerking met – FCB Universitas de tweede editie van het ‘Sports Technology Symposium’, een internationaal congres waar het gebruik van de technologie in de sport centraal zal staan. Irsan Widarto, docent Innovatie en Ondernemerschap van het Johan Cruyff Institute Amsterdam, zal een presentatie verzorgen.

Het evenement voor professionals richt zich op twee belangrijke gebieden: prestaties en data-analyse aan de ene kant, en de impact van het digitale tijdperk in de sport-industrie aan de andere kant (zie ook onze webinar ‘The impact of the digital age on the marketing of football‘). Na het succes van vorig jaar, toen 320 experts uit de sportsector deelnamen, zal het evenement zich dit keer richten op een nog breder en internationaler publiek, waarbij FC Barcelona vertegenwoordigers van de NBA, NFL, Premier League, La Liga, de Euroleague, het Olympisch Comité van de Verenigde Staten, de Super Bowl en Facebook heeft uitgenodigd.

De grootste Noord-Amerikaanse competities NBA en NFL zijn er vertegenwoordigd door de Chicago Bulls, de Golden State Warriors, de Atlanta Falcons en de Seattle Sounders, en de Engelse voetbalcompetitie zal aanwezig zijn via vertegenwoordigers van Arsenal, Manchester United en Manchester City.

GERELATEERDE STUDIEPROGRAMMA’S

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

NB: In januari starten we in Amsterdam met deze programma’s in het Nederlands:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *