Johan Cruyff Institute doet rondgang langs gespecialiseerde beurzen

Johan Cruyff Institute zal de komende maanden in Nederland aanwezig zijn op beurzen in Utrecht en Amsterdam en in Spanje in Bilbao, Valencia, Sevilla, Madrid en Barcelona

Februari, maart en april zijn belangrijke maanden voor de vele mensen die op zoek zijn naar een nieuwe opleiding of een nieuwe stap in hun carrière, om hun vaardigheden in de sector van hun keuze te versterken of om hun eerste baan te vinden. Om die mensen te ontmoeten zal het Johan Cruyff Institute aanwezig zijn op twee beurzen in Nederland en op vijf beurzen in Spanje.

Nederland
De eerste beurs die er aan komt is de Carrièredag op donderdag 8 februari op de Uithof in Utrecht. Naast een stand met studieinformatie van het Johan Cruyff Institute, zullen er medewerkers aanwezig zijn voor persoonlijke interviews met iedereen die geïnteresseerd is in de missie en de activiteiten van het Johan Cruyff Institute, om hen te begeleiden in hun keuze die het beste aansluit bij hun persoonlijke vaardigheden en voorkeuren. Ook geeft het Johan Cruyff Institute een workshop voor de bezoekers.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april zal het Johan Cruyff Institute in de RAI in Amsterdam aanwezig zijn bij de Nationale Carrièrebeurs met een stand. Henk Verschuur, manager en docent van de Master in Coaching en de Master in Sport Management van het Johan Cruyff Institute Amsterdam zal twee ‘Cruyffiaanse’ workshops geven met als titel ‘Hoe positioneer je jezelf’.

Ook in Spanje
In Spanje zal het Johan Cruyff Institute op vijf studiebeurzen staan en een tour maken over het Iberische schiereiland: de tour start op 3 februari op de Especializa-T Bilbao, gaat dan naar Especialíza-T Valencia (10 februari) en Especializa-T Sevilla (17 februari). Van 1 tot en met 3 maart staan we op IFEMA, de internationale, post-hbo beurs in Madrid en op 16 en 17 maart op Saló Futura Barcelona.

Naast het geven van informatie over de studieprogramma’s van het Johan Cruyff Institute, kunnen geïnteresseerden er terecht met vragen over de samenwerking met onze academische partners, zoals de Universitat Autònoma de Barcelona, waarmee we de Official Master’s Degree in Sport Management aanbieden, en FC Barcelona waarmee we de Master in Football Business aanbieden via de Barça Innovation Hub.

In het algemeen kunnen mensen met een passie voor sport bij het Johan Cruyff Institute terecht voor een gevarieerd aanbod van Master’s, post-hbo programma’s en gespecialiseerde cursussen op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sponsoring, voetbalmanagement en coaching; een aanbod met 69 studieprogramma’s dat zowel on campus als online (of blended, een mix tussen beide) aangeboden wordt. Inmiddels heeft het Johan Cruyff Institute 18 jaar ervaring in de sportindustrie, een sector die dankzij haar groei steeds meer gekwalificeerde en bekwame professionals nodig heeft.

Nederlandse beurzenkalender:
8 februari: Carrièredag (Uithof, Utrecht Science Park)

6 en 7 april: Nationale Carrièrebeurs (RAI, Amsterdam)

Spaanse beurzenkalender:
3 februari: Especialíza-T Bilbao (Torre Iberdrola)

10 februari: Especialíza-T Valencia (Ateneo Mercantil)

17 februari: Especialíza-T Sevilla (Metropol Parasol)

1-3 maart: Salón Internacional de Posgrado y Formación Contínua de Madrid (IFEMA)

16-17 maart: Saló Futura Barcelona (Montjuïc)

STUDEREN AAN HET JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Het Johan Cruyff Institute biedt een verrijkende leeromgeving met leermiddelen die gebaseerd zijn op interactief leren. We streven naar een mix van studenten uit de sport- en zakenwereld en maken het voor studenten mogelijk hun unieke ervaringen te delen en veel van elkaar te leren. Studenten worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan creatieve uitdagingen die inzet, betrokkenheid en intuïtief denken vereisen. Informeer vrijblijvend naar onze programma’s:

NB: Voor een overzicht van alle online – en on-campus studieprogramma’s wereldwijd, bezoek s.v.p. onze website met studieprogramma’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *