Johan Cruyff Institute en IQUII gaan samenwerken bij sportmanagementprojecten

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst met adviesbureau IQUII, gespecialiseerd in digitale transformatie van de sportindustrie, retail en de financiële sector

Het Italiaanse bedrijf IQUII, een adviesbureau dat gespecialiseerd is in de digitale transformatie van de sport, retail en financiële sector, voegt zich bij de bedrijven die samenwerken met het Johan Cruyff Institute dankzij een overeenkomst die hen zal helpen om hun sportmanagementcompetenties te verbeteren. De sportindustrie evolueert volgens de normen van een samenleving die wordt overspoeld door technologie en nieuwe communicatiemodellen in een digitaal tijdperk. De samenwerking met IQUII komt tegemoet aan de behoefte van het Johan Cruyff Institute om een voortrekkersrol te vervullen bij veranderingsprocessen in de sportindustrie en aan die van IQUII om zich te verbinden aan een opleidingsinstelling die een referentie is in de onderwijswereld voor professionals in sportmanagement.

Johan Cruyff Institute zal stageplaatsen gaan aanbieden aan haar studenten en het Italiaanse bedrijf zal knowhow met de onderwijsinstelling delen, waarbij de digitale gegevens van het bedrijf gebruikt zullen worden bij de realisatie van onderwijsresearch en -projecten.

“Een jaar geleden zijn we gestart met IQUII Sport, de bedrijfseenheid die zich toelegt op digitale transformatie-manieren van sporters. De ervaring die we hebben opgebouwd bij de projecten die we in de afgelopen periode hebben uitgevoerd, hebben ertoe geleid dat we een benchmark bedrijf geworden zijn qua visie en technologie. Onze bijdrage aan het Johan Cruyff Institute om de toekomstige leiders in sportmanagement op te leiden vervult ons met trots en biedt een kans waar we ook in zakelijk oogpunt van kunnen profiteren”, aldus Fabio Lalli, CEO van IQUII.

STUDIEPROGRAMMA’S JOHAN CRUYFF INSTITUTE AMSTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *